Going bald gracefully

Postet av Adam og Eva Trondheim den 23. Jul 2015

Flere gutter sitter med frykt for å bli skallet. Enten om det er tynnere på krona eller om det er hår linjen i fronten som trekker seg sakte men sikkert bakover.

Å bruke masse tid og penger på ulike produkter som skal fremme hårvekst og stoppe håravfall er ikke for alle. Ofte så er det best å tilpasse frisyren.

Men det er litt greit å få litt inspirasjon og hjelp på hva man IKKE skal gjøre og hva som faktisk blir fint.

Her er noe som aldri må gjøres:
Sette resterende hår i en helstehale...... NÆI!! Combover.... NÆI!!!!
to stiler ingen kler uansett!!

Men til det som fungerer:

Glattbarbert:Ikke mer mas. Perfekt for de med store skallede områder på hodet. Du sliper noen gang å tenke på å måtte style håret ditt. Du viser til hele verden at du fult har akseptert ditt hår tap. Skap din egen signaturstil, man glemmer sjeldent en mann med glatt barbert hode.


Maskinklipp:
Enten om man investerer i en maskin selv eller tar klippen til frisør, så tar det utrolig kort tid! Her er det heller ikke noe styling som trengs. Maskinklipp stilen er ren og enkel, perfekt om du synes at glattbarbert ikke er helt din ting. Damene elsker den rene stilen og er perfekt om det er speeielt på krona eller vikene som blir tynnere.


Kort cæsar klipp:Fortsatt ganske kort, men her klippes luggen ganske horisontalt, og styles fremover. Pent om man vikene trekker seg litt unna, eller når det generelt tynnes ut over hele toppen.


Lagvis klipp:Beholde litt lagvise lengder oppe på toppen. At klippen er litt mer rufsete og har lag gjør den lettere å style, og man kan style til volum. Her kommer mer styling produkter inn i bildet. Perfekt sammens med produkter som øker volum på håret, og bygger slik at det ser fyldigere ut. men pass på at ikke hårene på toppen blir mye lysere enn på siden!! Da kan man få farget håret for at håret skal se tykkere ut.


The Roger Sterling:Viker med stil. Mad men inspirert stil. Klassisk, og rent. Perfekt for viker som begynner å trekke seg tilbake men fortsatt en del hår på toppen. Bare pass på at ikke toppen blir altfor lang slik at den kammes over håret på siden, men langt nok til at det vil ligge.


Ansikts hår:


kort skjegg, langt skjegg, tre dagers skjegg, hel skjegg, bart osv... Her er mulighetene mange. Velg etter hvordan ditt eget skjegg vokser, og hvor fyldig det er.
Et skjegg som er velstelt ser bra ut på alle, så lenge det er stelt til å passe ditt ansikt! Spør din frisør om hvordan du best kan stelle og forme ditt ansikts hår.Det er lov å prøve seg litt frem til hva man trives med og selv klarer å vedlikeholde hjemme selv.

En man kan kle flere stiler.

Avslutter med et litt mer farerikt inspirasjons bilde =) Ha en videre flott dag!Dette innlegget er inspirert av
The art of manliness.

Her er deres hjemmeside.
Den er utrolig mandig og informativ.


Junior Heidi Kari, AdamogEvaBakklandet


Kurs & Shoot på fotofagskolen

Postet av Adam og Eva Trondheim den 3. Mar 2015

I dag har vi hatt oppsett kurs med styling klassen på fotofagskolen, og hær kommer noen backstagebilder. Vi avsluttet dagen med å gjøre ett oppsett hver som vi hadde shoot av.

Bildene fra shooten kommer etterhvert
Foto: Heidi Kari Holten


Waves in the wind

Postet av Adam og Eva Trondheim den 2. Sep 2014


Ønsk høsten velkommen med bølger i håret.Bilder lånt fra www.prettydesigns.com

Denne enkle teknikken kan du bruke for å lage lette bølger i håret. Lekent og enkelt i Kate Moss stil.
Bruk gjerne saltvannsspray for å klemme opp krøllene for å lage rufsete og mer definerte krøller. Eller bruk redkens nye Ruffle up; vår absolutt nye favoritt på Adam og Eva Verftet! Utrolig lett, definerende, gir et støvete/rufsete utrykk uten å tynge håret! Bruk denne i helst tørt hår.


Bilderlånt fra http://www.harpersbazaar.com
Funky krepp

Postet av Adam og Eva Trondheim den 26. Aug 2014

Inspirasjon tilhøsten: Funky krepp! Vi elsker den rufsete 80talls inspirerte bevegelsen i håret. Ha saltvannsspary i vått hår, ligg med musefletter over natta, eller bruk en krepptang! Veldig kult!Bildet er lånt fra: hairstyle.com


Powered by: Bloc