Har du bryllupsplaner?

Postet av Adam og Eva Trondheim den 10. Mar 2016

Vi på Adam og Eva Bakklandet skal sammen med Adam og Eva Verftet style hår på Din bryllupsmesse Søndag 3.April. Vi ser virkelig fram til en dag hvor vi får inspirere kommende bruder!


I Oslo hadde de brudemesse 6. Mars og vi vil gjerne dele noen av bildene dems, så dere kan se hva dere har i vente!









Ønsker du å komme på Din Byllupsmesse på Scandic Lerkendal? Gå inn på DENNE linken så kan du/dere melde dere på:)


Vi GLEDER oss til å se deg! :)










Bride to be!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 2. Jun 2015

Sommeren er kommet, ifølge kalenderen isåfall. Og da er brudesesongen også igang. Her er en av
våre vakre bruder som var hos oss i Mai.








Oppsettet er gjort av vår Art Director Jeanette, som du kan bestille time hos HER





Bryllupsplaner?

Postet av Adam og Eva Trondheim den 12. Mar 2015

Skal du gifte deg? Da ville jeg satt av lørdag 21. Mars til å komme på dette eventet!

Leila Hafzi skal ha brudevisning 21. Mars på Frimurerlosjen! Dette vil være en separat visning med bare Leila`s kjoler!




Photo: Erik Almas
Model: Helene Hammer
Hair and makeup: Tomas Erdis


Sjekk ut hvem Leila Hafzi er og de lekre kjolene hennes her!

Vil du komme å se på? trykk på invitasjon under:

>>>>INVITASJON <<<<

Vi på Adam og Eva Bakklandet og Verftet skal ordne hår og make-up til visningen. Kom å bli inspirert, og hvem vet- kanskje finner du drømmekjolen din? :)







En annerledes lille juleaften <3

Postet av Adam og Eva Trondheim den 23. Des 2014

Skrevet av Kristin Sørgård Næverdal.

De 2 siste dagene før juleaften valgte jeg å ta et steg ut av salongen på Verftet og tilbringe tid
på 2 ulike pleiehjem for eldre for å gjøre julen spesiell for beboerene. På eget initiativ tok jeg kontakt med begge pleiehjemmene for å bidra til en kostnadsfri julegave. Gleden viste seg å være stor da jeg spurte Havsteinsekra helse og velferdssenter, og Enan Trygdesenter om å få bidra med noe før jul. Gleden viste seg å bli gjensidig. Å se de eldre beundre seg selv i speilet etter å ha fått ordnet seg til jul, gjorde meg virkelig rørt. Det å skape en spesiell opplevelse for en eldre generasjon der julekvelden var og fortsatt er meget spesiell, har gjort de 2 siste dagene til et minne for livet. <3


22.desember fikk jeg lov til å komme til Havsteinsekra helse og velferdssenter. Takk for en hyggelig mottagelse, varme klemmer og fine ord, både fra beboere og ansatte. <3




23.desember ble litt ekstra spesiell for meg. Jeg planla allerede for 1 år siden at jeg skulle komme nettopp denne dagen. Med sakser og hårruller i kofferten ankom jeg idag, lille juleaften, eldrehjemmet i hjembygda mi Kvikne, der min farfar blant annet bodde i flere år. Enan Trygdesenter huser 14 eldre og disse fikk idag dra nytte av meg dagen før jul. Takk til alle for at dere tok meg så godt imot! <3

Frisørsalongen på Enan.


Nå er det like før kundene ankommer ;)


Gamle kunster ikke glemt!

Tlsammen ble 9 flotte kvinner fikset på håret til jul.



På forhånd hadde jeg rådført meg´med en av de ansatte på Enan og funnet ut at trekkspillmusikk er en slager. Jeg må innrømme at det ikke er hverdagskost å høre trekkspill over høytalerene, men jeg minnes godt at min farfar og farmor satte enormt pris på denne musikken. Derfor; hva annet gjør man enn å på forhånd lage en spilleliste på spotify! Dalakopa, Karoline Krüger, Hanne Krogh og Christel Alsos var noe av det som i bakgrunnen spilte mens jeg rullet håret på de flotte damene. Det ble nynnet, sunget og stampet i takt til musikken. Jeg tar nok ikke med meg trekkspillmusikken tilbake til salongen i Trondheim, men gleden av å se og høre de eldre kose seg var verdt hvert et sekund.



Ei av mange de trivelig damene jeg ble kjent med <3



Da kan julekvelden bare komme!



Nyfrisert og fornøyde damer. <3


Nupereller fra en meget hyggelig dame som takk for hjelpen. Jeg blir sjarmert! <3

Takk for 2 fantastiske dager og minnerike oppplevelser! <3
- Kristin Sørgård Næverdal



Jeg har spurt om tillatelse til å legge ut bildene.





Indre skjønnhet

Postet av Adam og Eva Trondheim den 19. Des 2014

Julen er en høytid der mange bruker vanvittige summer på å skape det de føler "må til" for
å imøtekomme forventingene til denne høytiden. Mat, pynt, julekalendere, julegaver. Klærne skal være nystrøkne å fine, 7 slag skal bakes og ribbesvoren skal ha riktig konsistens. Men for mange er også denne forventningenes måned en tid der man sliter med å få endene til å møtes. Forventningene fra barna som ønsker gaver under juletreet, behovet for å tilby "det samme" som naboen for å fremstå som bra nok i dagens samfunn. Våre behov og krav blir stadig større og forskjellene mellom oss likeså.

Da jeg mottok mail fra en kunde om vi ville bidra til å hjelpe noen som trenger det, var min umiddelbare tanke ja! "Hjelp mæ å hjelpe - Trondheim" startet en innsamling på vegne av tilsammen ti familier som ønsker hjelp. (disse ønsker å være anonyme). Penger, gavekort, mat, hygieneartikler etc, og spesielt julegaver til dem selv og ikke minst barna. Ja! Vi ønsker virkelig å bidra!





Å jobbe i et yrke der man jobber for å fremme skjønnet er likevel en vrien posisjon fordi man ofte fremstår som en yrkesgruppe der skjønnhet betyr alt. I et samfunn der beklageligvis det ytre ofte fremstår som viktigere enn det indre er vi selvsagte ambassadører. Ifølge media, ifølge samfunnet, ifølge oss selv. Ja jeg blir glad når jeg føler meg vel. Ny hårfarge. Nye striper i håret, fresh lebestift og gjerne et pent smykke. Ja jeg må innrømme det gjør meg glad. Men hva når maska faller? Når vi på slutten av dagen sitter igjen med den dårlige samvittigheten over alt vi ikke rakk, skulle gjort, burde gjort. Burde kjøpt.

Jeg liker å tro at den jobben jeg daglig gjør ikke bare forbedrer kvaliteten på håret ditt eller gir håret ditt glans, men at den stunden du sitter i min stol skal være spesiell. Det er det VI ønsker for også disse menneskene som gjerne ikke kan ta seg råd til behandlinger som for mange idag har blitt en selvsagt gode. Ja jeg er meget stolt over den kunnskapen jeg sitter inne med, som kan forbedre håret ditt å gjøre at du føler deg vakker. Hvorfor skal man ikke kunne gjøre det beste ut av det man har og tørre å føle seg vakker? Jeg elsker å se et godt hårresultat. Jeg elsker spennende farger og nydelige klipper! Men jeg vil gjerne at mens du sitter her på salongen; slipp skuldrene ned. Pust dypt. La samvittigheten slippe taket. Tenk på hva velvære og hvor skjønnheten egentlig kommer fra. Jeg vil mer enn gjerne bidra til at noen føler seg vakker! Fra innsiden og ut, fordi opplevelsen er hele pakken.




Jeg har skrevet dette innlegget som privatperson, men jeg vet at dette er verdier som både salongen jeg jobber i og Adam og Eva i sin helhet står inne for. Jeg er kjempestolt av å jobbe i en salong der samtlige ønsker å bidra! Vi jobber i et yrke der vi hver eneste dag jobber for å forbedre noens utseende, for praktiske eller skjønnhetsmessige årsaker. Og en ting er sikkert. Du føler deg ikke vakker bare fordi klippen ser bra ut, men fordi den også føles vel.


Kristin Sørgård Næverdal / Adam og Eva Verftet
Tlf:73517080