Bad hair day?

Postet av Adam og Eva Trondheim den 3. Des 2014

Alle har vel kjent på det, fargen er utvasket,
ingen fasong på klippen, man føler seg elendig.

Skjønnhet kommer fra innsiden, først og fremst. Har du det bra med deg selv stråler du, men har du rette fargen og klippen som passer akkurat DEG, da får du frem det beste utgaven av deg selv. Ikke undervurder hva det gjør for selvfølelsen å føle seg fantastisk også på utsiden.

Adam og Eva har høy kompetanse innenfor klippeteknikker, farge og hva som passer deg, slik at du får fram det beste av dine trekk og hvilken farge som passer din hud tone og fremhever din personlighet.
Trenger du råd og hjelp til å finne det som passer deg?
Er du usikker på hva som kler deg? Vi har kompetanse og lang erfaring i frisør bransjen, og kan hjelpe deg med akkurat det.VOGUE SPAIN

Postet av Adam og Eva Trondheim den 10. Nov 2014


I dag skinner solen i Trondheim, men luften er skarp og minnene om en het sommer kjølner mer og mer. Da er det godt å varme seg med noen stilige bilder fra august-nummeret av spanske Vogue. Wet-looken kommer til å henge igjen i motebildet sommeren 2015 også, og kombinert med sideskillet som er tilbake for fullt, har man en nydelig look å glede seg til.

Sjekk ut disse sideskillene fra Paris Fashion Week 2014/15

På bildene nedenfor har de gitt modellene bølger og krøller i håret før de har gitt håret wet-looken. Dette er et supert triks som kan gi både et mer elegant og et røffere uttrykk, alt ettersom hva man gjør med finishen!


vogue spain | 08.14
photography © mariano vivanco
models - gabby westbrook-patrick, stella maxwell & morgane warnier

Ingrid Eriksen / VerftetPowered by: Bloc