Kanonprisen - Kjendisstylister for en kveld

Postet av Adam og Eva Trondheim den 10. Mar 2017

I går kveld var vi på Byscenen for å style en rekke personer til kveldens filmprisutdeling: Kanonprisen. Vi fikk stylet noen kjendiser, blant annet Maria Haukaas Mittet, Mona B. Riise og Bente Børsum. Også blant de var festivaldirektøren.


Heidi og Daniel i full gang med styling på festivaldirektør Silje. Foto: Kat Oddløkken.

"Kanonprisen er filmbransjens egen pris, der de beste av de beste fra det norske filmåret blir hedret av sine egne. Medlemmer av filmbransjens fagforbund stemmer fram sine kollegaer, og det deles ut priser til årets beste regissør, produsent, manusforfatter, fotograf, klipper, lyddesigner, produksjonsdesigner, komponist og skuespillere." - Kosmorama.no


Foto: Kat Oddløkken

En spennende kveld, og det er kjempeartig for oss å få muligheten til å være med på noe som dette!

- Kat



Kosmorama filmfestival

Postet av Adam og Eva Trondheim den 8. Mar 2017

Trondheim internasjonale filmfestival: Kosmorama pågår denne uken, og vi på Adam og Eva Bakklandet er sponsorer. Det vil si at du som har festivalpass kan få -20% rabatt på all behandling under hele Kosmoramauka!

"Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival ble etablert i 2004 på initiativ fra Trondheim kommune og arrangert for første gang 12.-17. april 2005. Festivalen skal styrke filmmiljøet og filmen i Midt-Norge, samt bidra til nyskaping i skjæringspunktet mellom kultur og næring. I tillegg til å være en publikumsfestival, skal Kosmorama tilby besøkende spennende filmfaglig innhold."


Kom gjerne innom salongen eller ring oss på 73 51 70 60 for å bestille time! :)