Dette har lærling Kat gjort!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 16. Mar 2017

Her er noen klipper, stylinger og fargebehandlinger som er utført av vår lærling Kat.


Farging av ettervekst og styling


To glade jenter fikk krøllet håret før de skulle på karneval


Fargekorrigering, fra hjemmefarget brun med grønnskjær til en jevn og fin brunfarge.


Kald blondfarge ved hjelp av foliestriper og korrigering.


Rød ombrè


Kalde lyse striper da kunden ønsket et mest mulig hvitt resultat


Naturlige striper

Kat tar 250,- for klipp og -50% på alle fargebehandlinger.

Ring oss på 73 51 70 60 for å bestille time!Ny lærling!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 26. Jan 2017


Hvem er du?
Jeg er Ana Eikeland, 23 år og kommer fra Skien. Mitt første møte med Trondheim var i 2014 da jeg begynte på folkehøgskole her, og siden har jeg blitt boende - et valg jeg er kjempefornøyd med.
Fra august i fjor og fram til jul var jeg elev ved Norsk frisør- og hudpleieskole, og nå har jeg altså begynt på Adam og Eva Bakklandet. Det har gått fort, men jeg er utrolig glad for å ha kommet hit!


Hvorfor frisør?
Helt siden jeg var liten har jeg vært like impulsiv som jeg har vært sprikende, og drømmeyrket mitt gikk plutselig fra advokat i tenårene til jordmor, til internasjonal hjelpearbeider og deretter arkeolog/kryptolog - helt til jeg starta på frisørskole!

Det er flere grunner til at jeg valgte frisøryrket, men først og fremst var det jo fordi jeg ikke ønska en standard kontorjobb eller et yrke hvor det ikke er rom for å være kreativ. Det er ikke meg...
Jeg dras automatisk mot alt som er fargerikt, crazy og kreativt, så det å få lov til å jobbe med noe som kombinerer alle tre tinga er topp. I tillegg føler jeg at veldig mange yrker i dag setter sine egne grenser -når man har oppnådd en tittel er man liksom "ferdig". Det er absolutt ikke tilfelle når man er frisør. Man har KONSTANT muligheten til å lære mer, se mer, oppleve mer. Det må også nevnes at alle folka man får møte er uslåelige!

Kort sagt: det er et ekstremt allsidig og morsomt yrke. Og det var akkurat det jeg sikta på ;)


Hvorfor Adam og Eva?
Fordi jeg ville ha muligheten til å klatre videre i et miljø som jeg vet står sterkt både faglig og kreativt. Det er viktig for meg. At de jeg lærer av sitter inne med en god del kunnskap, det gir respekt. "Av de beste, for de beste"!
Egen innsats er selvfølgelig kjempeviktig i jobben her, men jeg tror helt og holdent på at det er like viktig med dyktige fagfolk som kan backe deg opp underveis. Der er Adam og Eva-teamet superflinke. Samholdet og positiviteten er viktig - det er vel noe av det jeg setter mest pris på av alt. Jeg har vært kjempeheldig!


Mål for fremtiden
Min plan for framtida annet enn svennebrev er å få tatt en utdannelse som makeup-artist og deretter stylist. Jeg har alltid vært glad i språk, så jeg kommer definitivt til å flette språkstudier inn i kaoset mitt etterhvert også.
Drømmen og målet er å kunne jobbe utenlands etter lærlingtida, i et land hvor saks og kam kanskje har et enda større og bredere fokus enn det har i Norge akkurat nå. Italia, Spania og Nederland står allerede sterkt, så jeg krysser fingrene. På lengre sikt hadde kanskje noe eget også vært artig?

Det blir spennende å se hvor jeg ender opp til slutt, men løypa ligger i hvertfall klar nå.

JEG GLEDER MEG MASSE! :))

Da Ana er ganske ny, settes det av ekstra god til på alle behandlinger.

Hun tar 250,- for klipp, og 50% på alle fargebehandlinger.

For å booke time hos henne så ring oss på 73 51 70 60.Velkommen til ny lærling!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 10. Jan 2017

Hvem er du?

Kat, 19 år gammel og kommer fra ei lita fjellbygd i Nord-Østerdalen som heter Folldal.
Har stort sett drevet med musikk og andre slags former for kultur store deler av livet, men flytta til Trondheim for å gå Norsk Frisørskole, høsten 2016.


Hvorfor frisør?

Hvorfor jeg valgte frisør har jeg ikke noe annet godt svar på enn at det er det som føles mest riktig eller naturlig for meg å drive med. Ja, jeg er ny i faget og det er ikke alt jeg er flink til enda, men når jeg står og klipper eller står og farger håret til noen så havner jeg i min egen verden, og jeg føler at det er det her jeg skal drive med. Jeg har alltid hatt en interesse for det med farging av hår for det første. Starta selv veldig tidlig med det, og interessen har bare blitt større og større med årene. Dessuten ble det spådd i 6. klasse av mine klassevenninner (som hadde laget tegninger av alle i klassen hva vi kom til å jobbe med når vi ble voksen) da hele klassen spiste sammen i mat og helse, at det var det jeg kom til å ende opp med som jobb i framtida, men den gangen tenkte jeg ikke så mye på det fordi det var da jeg hadde musikken mest i fokus.

But look what I’m doing now, girls!?

Det betyr ikke at jeg valgte det faget her bare fordi det ble spådd den gangen, det var bare en artig sammenheng. I ettertid av den gangen har jeg helt glemt den hendelsen, jeg bare peisa på med egne tanker om å starte frisørskole. Det var først da jeg skulle skrive søknad til skolen at jeg kom på den hendelsen.


Hvorfor Adam og Eva?

Det som skjedde var at jeg fikk helt tilfeldig (eller var det tilfeldig?) opp en annonse på Facebook om at Adam og Eva på Bakklandet søkte lærling. Det virka veldig fristende siden det var Adam og Eva, og jeg har hørt mye bra om kjeden. Så jeg sendte søknad og CV. Jeg tenkte vel egentlig at jeg ikke kom til å få noen plass her, siden jeg hadde søkt i en annen salong der jeg var på utplassering via skolen. Men jeg fikk lærlingplass her, i Trondheims fineste og koseligste salong! Det føltes litt ut som om det var meninga at den annonsen kom opp da jeg skulle søke lærlingplass.

Jeg er veldig glad for at jeg fikk komme til denne salongen.


Mål for fremtiden

Der jeg kommer fra er det kanskje ikke så stor etterspørsel av å gjøre ekstreme forandringer og alle er kanskje ikke så opptatt av å gå til frisøren eller å følge trendene som hele tida kommer. Så for meg som vil utvikle meg og alltid være med på det som er nytt så er det nok ikke mulig der hjemme, dessverre. Derfor har jeg valgt å ta utdanninga, lærlingtida og være frisør i Trondheim. Jeg har lyst til å sette hår på noen som vil ha langt hår med extensions, jeg har lyst til å farge håret til noen blått. Jeg vil gjøre noe nytt hver dag og lære alt jeg skulle ønske frisørene der jeg er fra kunne gjøre med mitt hår. En dag håper jeg at jeg kan gjøre alt dette hjemme i Folldal også! Men nå skal jeg satse på et nytt og spennende liv her i Trondheim.Da Kat er ganske ny, settes det av ekstra god tid til alle behandlinger.

Hun tar 250,- for klipp, og 50% på alle fargebehandlinger.

For å booke time til henne så ring oss på 73 51 70 60.Powered by: Bloc