Postet av Jeanette Pettersen den 18. Sep 2014

 Hadde en kunde her en dag som var lei av floker og slitte spisser. Hun ville klippe av en god del, men fortsatt ha følelsen av lengde. Her er før og etter bilder:  Etter:                      


Bli ny! Fra langt til kort hår!

Postet av Jeanette Pettersen den 12. Apr 2014

Hadde for en stund tilbake en kunde som kom innom med langt hår som hun var lei av! Vi klippet av det meste av lengdene og fikk til en kort frisyre som fortsatt kan varieres i det uendelige! :)


Kledelig synes jeg!

Kunne du tenkt å klippe deg kort? Kom innom og snakk med oss da vel :D


Bride to be?

Postet av Jeanette Pettersen den 3. Apr 2014

Skal dere gifte dere og trenger oppsett til den spesielle dagen? Det jeg ser mye av hos brudene i dag er at de vi ha håret bort fra ansiktet og gjerne noe romantisk og løst. De fleste liker ikke at det blir for stramt, noe jeg skjønner da det føles unaturlig for de fleste! Her er noen av de mest populære frisyrene som har vært og kommer mot sommeren:)


(Bilde fra www.hairstyle.entyahla.com)

Som dere ser er det mye av løse, lave nakker- noe som de fleste kler. Personlig synes jeg det er veldig pent med pynt i. Man kan selvfølgelig også ha slør oppå her, også har man da en liten overraskelse når man tar av sløret :)




Her er en av oppsettene jeg har gjort på en av fjorårets bruder :)

Det jeg synes er viktig å tenke på når dagen din kommer, er å ikke la deg overkjøre av andres meninger og synspunkt på ting! Finn det DU synes er DIN stil og ikke gå så langt bort fra din personlige stil at du blir uigjenkjennelig! Vi frisører hjelper deg med å tilpasse frisyren til ditt ansikt, kjolen og settingen til bryllupet!

Ønsker du hjelp med hår og makeup til ditt bryllup så kom gjerne innom for en uformell prat :)


Sommer!

Postet av Jeanette Pettersen den 29. Jan 2013

I løpet av min lærlingetid har jeg samarbeidet med noen supre fotografer som har kommet innom for å få hjelp til hår og sminke. Jeg husker ikke akkurat hva oppgaven på denne var, men vi bestemte oss ihvertfall for å inspirere av årstider.