Marthe Charlotte Mjølnerød

Marthe Charlotte Mjølnerød

Frisør

Allergisk mot hårfarge?

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 31. Jul 2015

Det hender at vi får inn kunder i salongen, som er allergisk mot hårfarge. Selv om hårfargene stadig blir mildere for både hodebunn, håret og miljøet, og selv om vi bruker hårfarger uten ammoniakk. Da er det kanskje vanskelig for mange å finne et godt alternativ når man har lyst til å farge håret sitt...

Slik så kunden sitt hår ut før vi fikset det.


Hun hadde tre forskjellige fargenyanser på håret, og hun ville bli mørkere, med lysere lengder og en svakere overgang. Da valgte jeg å legge foliestriper igjennom hele håret hennes med en mørkere farge, slik at fargen ikke kom i bunnen hennes! Mens fargen i folien virket, så dempet jeg det meste av lengdene i mellom folien, samtidig som jeg lysnet noe av lengdene på ''toppen'' (indre område på hode).

Resultatet ble slik:
Det er nettopp dette som gjør jobben min så morsom og spennende! Hver arbeidsdag er aldri lik, og man får stadig nye utfordringer! :-)


Sommerklar! :-)

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 12. Mai 2015

I en hektisk hverdag på jobb, glemmer man som regel å ta før og etter bilder av kundene sine. Man gjør så utrolig mye fint og derfor burde man være flinkere til det! Jeg har tatt noen før og etter bilder, som jeg ikke har lagt ut på bloggen enda. Så her kommer de! :-)


Før.


Etter.
Før.

Etter.
Bli klar til sommeren med en ny farge. Du er velkommen til oss på Bakklandet! Tlf. 73517060.


Produkter du bør ha på sommeren!

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 27. Apr 2015

Nå skinner solen på store deler av landet vårt, og mange tar også turen til varmere strøk! Da er det viktig å huske på håret sitt. Riktig produkter for soleksponert hår gjør underverker. Vi på Adam og Eva Bakklandet har valgt å selge Matrix sin Biolage Sunsorials i år.


  • After sun shampoo: Beskytter håret ved eksponering av sol, klor og salt- eller sjøvann. Den renser i dybden og etterlater håret mykt, glansfullt og flokefritt.

  • After sun repair spray: Er en dobbeltvirkende spray som reparerer og beskytter skadet hår. Den roer i tillegg hodebunnen etter opphold i solen. Spray den i fuktig hår, og ikke skyll ut.

  • Protective hair dry-oil: Beskytter håret mot solen, klor og saltvann. Kan brukes både før og etter bading for best beskyttelse.

  • Sun repair treatment: Rik kremkur til hår som har vært eksponert for sol, klor- og saltvann. Etterlater håret mykt, glansfullt og lett håndterlig. La virke i minst fem minutter. Denne kuren passer til alle hårtyper.

Produktene finner du nå hos oss på Adam og Eva Bakklandet! :-)


Latest hair inspiration for men

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 10. Apr 2015

Her kommer litt inspirasjon for gutter og menn! :-)- link -


Her finner du oss

Powered by: Bloc