Marthe Charlotte Mjølnerød

Marthe Charlotte Mjølnerød

Frisør

Mirakel behandling!

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 22. Des 2014

Jeg har blogget om CHI enviro smoothing system tidligere, og det har blitt så utrolig populært den siste tiden! Helt utrolig å se forandringen den behandlingen gjør. Kunder som sliter med ekstremt frizz og som aldri har blitt helt kvitt det uansett hvor gode produkter de bruker.

De bildene jeg legger ut nå er rett etter behandlingen er gjort. Etter første vask vil håret få mer bevegelse i seg, men likevel mye mer samlet og uten frizz.

Før:
Etter:
Vurderer du en CHI behandling? Ring, eller kom innom oss for en gratis konsultasjon.
Telefon Bakklandet: 73517060.


Hair rescue!

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 18. Des 2014

I går kom det en kunde til meg som hadde fått striper i en annen salong før sommeren. Hun hadde fått mye striper i bunn, og utover var tuppene nesten sorte, i tillegg hadde hun spart ut sin naturlige farge. Det kom ikke så veldig godt frem på bildene dessverre.. Bilder som er tatt med iphone er ikke alltid like optimalt. Ser at fargene ikke alltid kommer så godt frem som jeg skulle ønske, men jeg vil uansett vise dere før og etter bilder!

Før:


Etter:

Dette bilde er tatt med blitz.


Dette bilde er tatt uten blitz, fargen ser mye lysere ut enn den egentlig ble, men man ser at den er blitt jevn.


Matrix visning

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 11. Des 2014

Det er en liten stund siden jeg var på denne Matrix visningen i Trondheim med Eirik Thorsen, men jeg har jo ikke lagt ut bildene derfra - så her kommer de!!Har vært på noen kurs/visninger Eirik Thorsen har stått for nå, og han har alltid masse inspirasjon å komme med syns jeg!


Balayage hair

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 8. Des 2014
Denne kunden kom til meg med ettervekst, og en farge som ikke var jevn. Slik ble altså resultatet. Balayage er fortsatt veldig 'inn' og mange kunder vil ha det!

For å bestille time hos meg, kan du ringe: 73 51 70 60!


Et "må ha" produkt!

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 4. Des 2014


Extreme anti-snap leave-in treatment for et overbehandlet hår. Dette er et produkt som er rik på proteiner, og derfor vil det styrke håret ditt.

Man kan sammenligne produktet som 'et plaster på såret'. Har man et hår som er svekket, kjemisk behandlet, eller mekanisk skadet, så vil anti-snap forhindre at håret knekker og splitter seg. Det vil gi håret ditt en ny glans og i tillegg er det et varmebeskyttende produkt.

Dette produktet bruker jeg også på fingrene hvis jeg brenner meg mens jeg driver med varmeverktøy på jobb. Da blir ''brannskaden'' mye mindre.

Produktet skal brukes i et håndkletørket hår hver gang etter du har vasket det!


Styling av kort hår

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 29. Nov 2014

FØR vask og styling:


Prøvde deretter et par forskjellige styling/fletter.
ETTER:Adventskalender - Adam og Eva Trondheim

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 29. Nov 2014

Følg Adam og Eva Trondheim på Facebook i adventstiden, og du kan være den heldige som stikker av med flotte premier i vår julekalender.

I dagene frem mot jul trekker vi to heldige vinnere hver dag, som kan vinne eksklusive produkter eller behandlinger hos oss på Adam og Eva Verftet & Adam og Eva Bakklandet. Det eneste du trenger å gjøre er å like bildet vi legger ut på Facebook for hver kalenderluke, og dele det med dine venner. Vi vil kåre alle vinnere 2.januar!

Flette oppsett

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 28. Nov 2014

Dette er en kunde jeg satt opp håret på, til julebord! Et enkelt og greit oppsett som består av fire fletter. Det kommer ikke så bra frem på bildene dessverre, men viser dere likevel!

FØR:


ETTER:
MOODBOARD HAIR

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 27. Nov 2014Moodboard laget av meg. Blondetoner. Pastellfarger. Kraftige kobberfarger. Bølger. Krøller. Løse oppsett. Wet-look. Skin fade. Skjegg. Markerte linjer. Noen stikkord på hva som inspirerer meg mest for tiden!


Oppsatt hår til jul!

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 26. Nov 2014

I dag har jeg prøvd noen forskjellige måter å sette opp håret på. Perfekt til julebordsesongen, eller andre festligheter!

FØR:


UNDERVEIS:

Vil du eller sette opp håret ditt før jul? Ring 73517060!


Julestemning på Bakklandet!

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 26. Nov 2014

Julepynten er på plass, det er fyr i peisen, jule te/kaffe og pepperkaker serveres.. Det er julestemning på Bakklandet! Velkommen til oss!

For å bestille time hos oss på Bakklandet, ring: 73517060!


MEN's hair inspiration

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 25. Nov 2014

En side alle burde sjekke ut er http://www.hji.co.uk/hairstyle-gallery! De har så utrolig masse inspirasjon, for menn og kvinner. Under ser dere noen av herreklippene derfra..


LINK.


Quick fix!

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 22. Nov 2014

Vil vise dere før og etter bilde av en enkel styling, som er gjort på under 30 minutter. Det trenger ikke alltid å ta lang tid hos frisøren for å få en stilig frisyre! Vi på Bakklandet har alltid mange idéer til raske stylinger!!

(Glemte dessverre å ta før bilde av kunden før vi stripet bort etterveksten).

FØR styling:


ETTER styling:

Bli fresh til jul!

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 21. Nov 2014

Nå er november måned snart over, og julen nærmer seg virkelig. Julebord og andre festligheter står for tur. Denne kunden min fikk striper og klippet av slitte tupper. Det er ikke ikke alltid mer som skal til for at man føler seg ''ny'' og fresh!

FØR:
ETTER:Jeg gjør behandlingene til en redusert pris. For å bestille time hos meg, ring!: 73517060.


CHI Enviro

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 10. Nov 2014


Forrige uke hadde vi kurs med Chi enviro i salongen. Chi enviro passer perfekt for de med et bleket, eller veldig behandlet hår, uregjerlige krøller eller for de som sliter med frizz.Chi enviro er et Amerikansk smoothing system, som demper frizz med 95% eller gjør krøller mer definerte. En behandling varer fra tre til fire måneder. Ingrediensene du finner i Chi enviro sine produkter er kun bra for håret.

Slik så den ene modellen vår ut FØR behandlingen:ETTER:


Slik så den andre modellen vår ut FØR behandlingen:


ETTER:Adam og Eva Bakklandet

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 8. Nov 2014

Da var min første uke hos Adam og Eva Bakklandet ferdig! Jeg heter Marthe Charlotte og er 22 år fra Halden. Tidligere har jeg jobbet i en salong som heter Sveins Hårverksted i to år. Derfor er jeg nå på slutten av læretiden min. Fremover vil jeg bruke denne bloggen til å vise dere før og etter bilder, diverse ting som inspirerer meg osv.

Her ser dere noen bilder av salongen!


Farger og klipper til redusert pris. For å bestille time, ring 73517060.


Her finner du oss

Powered by: Bloc