Marthe Charlotte Mjølnerød

Marthe Charlotte Mjølnerød

Frisør

Allergisk mot hårfarge?

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 31. Jul 2015

Det hender at vi får inn kunder i salongen, som er allergisk mot hårfarge. Selv om hårfargene stadig blir mildere for både hodebunn, håret og miljøet, og selv om vi bruker hårfarger uten ammoniakk. Da er det kanskje vanskelig for mange å finne et godt alternativ når man har lyst til å farge håret sitt...

Slik så kunden sitt hår ut før vi fikset det.


Hun hadde tre forskjellige fargenyanser på håret, og hun ville bli mørkere, med lysere lengder og en svakere overgang. Da valgte jeg å legge foliestriper igjennom hele håret hennes med en mørkere farge, slik at fargen ikke kom i bunnen hennes! Mens fargen i folien virket, så dempet jeg det meste av lengdene i mellom folien, samtidig som jeg lysnet noe av lengdene på ''toppen'' (indre område på hode).

Resultatet ble slik:
Det er nettopp dette som gjør jobben min så morsom og spennende! Hver arbeidsdag er aldri lik, og man får stadig nye utfordringer! :-)


Sommerklar! :-)

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 12. Mai 2015

I en hektisk hverdag på jobb, glemmer man som regel å ta før og etter bilder av kundene sine. Man gjør så utrolig mye fint og derfor burde man være flinkere til det! Jeg har tatt noen før og etter bilder, som jeg ikke har lagt ut på bloggen enda. Så her kommer de! :-)


Før.


Etter.
Før.

Etter.
Bli klar til sommeren med en ny farge. Du er velkommen til oss på Bakklandet! Tlf. 73517060.


Produkter du bør ha på sommeren!

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 27. Apr 2015

Nå skinner solen på store deler av landet vårt, og mange tar også turen til varmere strøk! Da er det viktig å huske på håret sitt. Riktig produkter for soleksponert hår gjør underverker. Vi på Adam og Eva Bakklandet har valgt å selge Matrix sin Biolage Sunsorials i år.


  • After sun shampoo: Beskytter håret ved eksponering av sol, klor og salt- eller sjøvann. Den renser i dybden og etterlater håret mykt, glansfullt og flokefritt.

  • After sun repair spray: Er en dobbeltvirkende spray som reparerer og beskytter skadet hår. Den roer i tillegg hodebunnen etter opphold i solen. Spray den i fuktig hår, og ikke skyll ut.

  • Protective hair dry-oil: Beskytter håret mot solen, klor og saltvann. Kan brukes både før og etter bading for best beskyttelse.

  • Sun repair treatment: Rik kremkur til hår som har vært eksponert for sol, klor- og saltvann. Etterlater håret mykt, glansfullt og lett håndterlig. La virke i minst fem minutter. Denne kuren passer til alle hårtyper.

Produktene finner du nå hos oss på Adam og Eva Bakklandet! :-)


Latest hair inspiration for men

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 10. Apr 2015

Her kommer litt inspirasjon for gutter og menn! :-)- link -


Wedding hairstyles

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 31. Mar 2015

Nå nærmer vi oss sommer, og ''høytiden'' for bryllup. Selv er jeg veldig glad i de litt løse-og tilfeldige oppsettene. Hos oss på Adam og Eva Bakklandet kan du få en prøvetime til oppsett og sminke før bryllupet ditt!

Her er litt inspirasjon til oppsett.Link

Vi på Adam og Eva Bakklandet og Verftet stylet også modellene som var med på Leila Hafzi sin visning av brudekjoler i Trondheim. Bildene kan man se her!


Matrix kurs i Trondheim

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 25. Mar 2015

I går hadde Matrix et kurs i Trondheim. Sammen med et par andre fra Adam og Eva Verftet og Bakklandet fikk jeg være med å farge og style hår før kurset. Det var spennende og lærerikt. Jeg fikk tatt noen bilder fra forberedelsene og et par fra selveste kurset!

Fra langt til skulder kort hår!

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 19. Mar 2015

På tide å få en fresh frisyre før sommeren? Hadde ei kjempe søt jente i stolen, som var lei av de lange lokkene. Hun ville ha en kortere frisyre, men likevel ha muligheten til å sette håret i strikk. Hun brukte heller ikke så mye tid på styling.Her ser dere før og etter bilder av klippen. Hun fikk en hel form på håret, med lett oppklipping. Da ble resultatet en lett og luftig frisyre.

For å bestille time hos meg på Adam og Eva Bakklandet kan du ringe T: 73 51 70 60, eller nettbestilling her: >link.<


Skal du gifte deg?

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 18. Mar 2015

Skal du gifte deg? Da ville jeg satt av lørdag 21. Mars til å komme på dette eventet! Leila Hafzi skal ha brudevisning 21. Mars på Frimurerlosjen. Dette vil være en separat visning med bare Leila's kjoler.Photo: Erik Almas
Model: Helene Hammer
Hair and makeup: Tomas Erdis


Sjekk ut hvem Leila Hafzi er og de lekre kjolene hennes her! Vil du komme å se på? Trykk på invitasjon under:

>>>>>INVITASJON<<<<<

Vi på Adam og Eva Bakklandet og Verftet skal ordne hår og make-up til visningen. Kom å bli inspirert, og hvem vet- kanskje finner du drømmekjolen din?:-)Snart tilbake!

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 23. Feb 2015

Heisann! Nå er det en stund siden sist jeg blogget. Har vært så uheldig og knekt foten. Derfor har det blitt noen uker på soffaen. Har hatt masse tid til å hente ny inspirasjon, som jeg endelig skal få bruke snart!

Gleder meg veldig til å være tilbake i den herlige jobben min!! :-)
Et oppsett jeg gjorde for litt siden!Fargedesign!

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 19. Jan 2015

FØR.

ETTER.


Denne flotte jenta fikk en stor forandring! Med en ny farge og tung lugg, ble hun kjempe fin. Moro når kunder ønsker en større forandring.


Festklar!

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 16. Jan 2015

I dag har jeg satt opp håret på ei koselig jente. Valgte å sette opp deler av håret hennes, og slik ble resultatet!

FØR:

ETTER:


Hvis du skal på noen festligheter, så kan du bestille time hos meg på Adam og Eva Bakklandet.
Tlf.: 73 51 70 60 eller bestill en time på nettbestilling her.


Makeover

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 14. Jan 2015

Før:


Etter:
Ei super hyggelig dame, som fikk en liten makeover hos meg for noen dager siden! Alltid moro når man ser en stor forandring.


Vil du være hårmodell?

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 8. Jan 2015
Det nærmer seg fort dagen jeg skal ta svennebrevet, og derfor trenger jeg modeller. Ring, eller kom innom salongen hvis dette høres interessant ut!

Adam og Eva Bakklandet tlf: 73 51 70 60


Bli ny!!

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 5. Jan 2015

Før:

Etter:


Forandring fryder! Noe av det beste jeg gjør på jobb, er å gi kunder en stor forandring. Vil du ''bli ny'' er det en perfekt tid på året å gjøre det nå. Frisk opp en gusten farge, eller klipp av tørre vinterspisser er perfekt for å føle seg litt fresh! :-)

For å bestille time hos meg kan du gå inn på nettbestilling her eller ringe T: 73 51 70 60


GODT NYTT HÅR!

Postet av Marthe Charlotte Mjølnerød den 2. Jan 2015

Godt nytt år alle sammen! Mine to første måneder hos Adam og Eva Bakklandet har vært herlige. Er utrolig fornøyd med å jobbe her, og gleder meg til hva 2015 vil bringe. I august skal jeg også ta fagbrevet, så dette blir en veldig spennende tid.

Min siste kunde i 2014 hadde jeg på nyttårsaften. Oppsett:
Hvis du vil få et ''nytt'' hår i 2015 kan du ringe Adam og Eva Bakklandet på Tlf.: 73 51 70 60!


Her finner du oss

Powered by: Bloc