Ny lærling!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 26. Jan 2017


Hvem er du?
Jeg er Ana Eikeland, 23 år og kommer fra Skien. Mitt første møte med Trondheim var i 2014 da jeg begynte på folkehøgskole her, og siden har jeg blitt boende - et valg jeg er kjempefornøyd med.
Fra august i fjor og fram til jul var jeg elev ved Norsk frisør- og hudpleieskole, og nå har jeg altså begynt på Adam og Eva Bakklandet. Det har gått fort, men jeg er utrolig glad for å ha kommet hit!


Hvorfor frisør?
Helt siden jeg var liten har jeg vært like impulsiv som jeg har vært sprikende, og drømmeyrket mitt gikk plutselig fra advokat i tenårene til jordmor, til internasjonal hjelpearbeider og deretter arkeolog/kryptolog - helt til jeg starta på frisørskole!

Det er flere grunner til at jeg valgte frisøryrket, men først og fremst var det jo fordi jeg ikke ønska en standard kontorjobb eller et yrke hvor det ikke er rom for å være kreativ. Det er ikke meg...
Jeg dras automatisk mot alt som er fargerikt, crazy og kreativt, så det å få lov til å jobbe med noe som kombinerer alle tre tinga er topp. I tillegg føler jeg at veldig mange yrker i dag setter sine egne grenser -når man har oppnådd en tittel er man liksom "ferdig". Det er absolutt ikke tilfelle når man er frisør. Man har KONSTANT muligheten til å lære mer, se mer, oppleve mer. Det må også nevnes at alle folka man får møte er uslåelige!

Kort sagt: det er et ekstremt allsidig og morsomt yrke. Og det var akkurat det jeg sikta på ;)


Hvorfor Adam og Eva?
Fordi jeg ville ha muligheten til å klatre videre i et miljø som jeg vet står sterkt både faglig og kreativt. Det er viktig for meg. At de jeg lærer av sitter inne med en god del kunnskap, det gir respekt. "Av de beste, for de beste"!
Egen innsats er selvfølgelig kjempeviktig i jobben her, men jeg tror helt og holdent på at det er like viktig med dyktige fagfolk som kan backe deg opp underveis. Der er Adam og Eva-teamet superflinke. Samholdet og positiviteten er viktig - det er vel noe av det jeg setter mest pris på av alt. Jeg har vært kjempeheldig!


Mål for fremtiden
Min plan for framtida annet enn svennebrev er å få tatt en utdannelse som makeup-artist og deretter stylist. Jeg har alltid vært glad i språk, så jeg kommer definitivt til å flette språkstudier inn i kaoset mitt etterhvert også.
Drømmen og målet er å kunne jobbe utenlands etter lærlingtida, i et land hvor saks og kam kanskje har et enda større og bredere fokus enn det har i Norge akkurat nå. Italia, Spania og Nederland står allerede sterkt, så jeg krysser fingrene. På lengre sikt hadde kanskje noe eget også vært artig?

Det blir spennende å se hvor jeg ender opp til slutt, men løypa ligger i hvertfall klar nå.

JEG GLEDER MEG MASSE! :))

Da Ana er ganske ny, settes det av ekstra god til på alle behandlinger.

Hun tar 250,- for klipp, og 50% på alle fargebehandlinger.

For å booke time hos henne så ring oss på 73 51 70 60.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc