Postet av Adam og Eva Trondheim den 6. Jun 2013


Sommeren er her, å vi har mange gode produkter som kan gjøre den enda bedre!

Solbleket/gulnet hår, tørre hår, utvasket farge og slitte spisser er noen av problemene som kan oppstå når gradestokken bikker oppover. Gode produkter som er beregnet for ditt hår, er derfor en viktig faktor for at håret skal skinne om kapp med solen gjennom hele sommeren!

REDKEN
Color Extend Sun beskytter håret mot sol, salt og klorvann. Alle produktene i serien inneholder UV filter som gir maksimal UVA og UVB-beskyttelse, mangoolje som motvirker tørrhet og gjenoppretter fuktighetsbalansen, og ceramider som reparerer, styrker og fornyer håret!

Shampo
En skånsom Shampo som renser i dybden for å fjerne klor, salt og mineralavleiringer. Tærer ikke på hårfargen og får håret til å kjennes forfriskende og mykt ut med intens glans. Den påføres i fuktig hår, skummes opp å skylles ut igjen.

Krukkekur
Energigivende gelekrem-maske som gjenoppretter gløden og tilstanden til fargebehandlet, soleksponert hår. Perfekt til deg som ønsker fornyet, glansfullt og mykt hår i solen. Masken påføres i fuktig hår etter shamponering, la den deretter virke i 5-15 minutter og skyll ut. Masken kan erstattes/eller brukes i tillegg til conditioner.

Take Cover/Badehette
Solfaktor for hodebunn og beskyttelse for hår med SPF 25. En lettvektig alkoholfri mousse som beskytter soleksponert hodebunn, gir pleie og beskyttese til håret. Påføres jevnt i tørr eller fuktig hodebunn 30 minutter før soleksponering. Påfør igjen gjennom dagen etter behov. Skal ikke skylles ut.  
 MATRIX

After Sun Shampo
Renser hår som er utsatt for sol, salt og klor. Etterlater håret mykt og glansfullt i tillgg til å ivareta fargen i håret. Påføres i vått hår, skylles ut og følges opp av neste produkt på listen sun repair treatment 

Sun repair treatment
Intensiv conditioner-krem som effektivt mykgjør og tilfører fuktighet til hår som har vært utsatt for sol, salt og klorvann. Etterlater en skinnende og frisk følelse i håret.  

After sun repair spray
Reparerer skader som har kommet fra solen og beroliger hodebunnen etter en dag i varmen. Påføres i tørt rent hår, før eventuell annen styling som skal brukes.  

UV sparkling lotion
En lett leave-in lotion for hår som har blitt utsatt for solstråler, salt og klorvann. Tilfører håret fuktghet og pleie med en lysreflekterende glans. Påføres i fuktig til tørt hår - skylles ikke ut, å påføres etter behov utover dagen 
SO SILVER
Dette er en blåshampo fra Matrix som gjør underverker for deg med lysnet hår. Ønsker du å holde fargen jevn, kald og glansfull gjennom hele sommeren uten å få uønskede gultoner - er dette produktet for deg! Her trenger man ikke være platinablond for å få de kaldere fargene til å vare, den hjelper også deg som er litt mørkere, men som ønsker å beholde en kaldere farge i håret. Shampoen brukes etter behov, men gjerne vær føre-var, da vi vet at solen liker å sette sine spor!  

ALTERNA/BAMBOO
EKO-sertifiserte ingredienser, fri for parabener, gluten, sodiumklorid, syntetisk farge og mineral olje.
Hele bamboo-serien inneholder bambusekstrakt som er veldig miljøvennlig, da bambusen vokser opp til 1 meter på 24 timer.  

Shampo og Conditioner
Denne sulfatfrie shampoen og conditioneren renser og styrker håret med ekosertifisert bambus-ekstrakt, og inneholder organisk kalahari melon som ernærer og gir fuktighet til håret for å bevare en frisk og fin farge. Shampoen er formulert med motstandsdyktig Color Hold, UV beskyttende teknologi, for det høyeste nivået av fargebeskyttelse. Shampoen bevarer fargen opptil 60 hårvask, i forhold til flere andre typer shampo og conditioner som ligger på ca 30 hårvask.

UV+
Dette er en krukkekur som mykgjør, styrker og bevarer fargen i håret. Påføres i håndkletørket hår, å har en virketid på 3 minutter før den skylles ut.
 
"Becaus great hair should be sustainable"Håper dette innlegget var til nytte for deg som skal reise til varmere strøk, eller bare nyte sommeren hjemme der du bor.
Alle seriene passer til alle hårtyper, her handler det bare om mengden produkt som påføres.
 
GOD SOMMER ALLE SAMMEN!Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc