Monica Rasmussen

Monica Rasmussen

Frisør

Hvorfor style deg eldre enn du er- Tips og triks

Postet av Monica Rasmussen den 11. Jan 2016

I mine 15 år som Frisør og Make Up Artist merker jeg ofte at det er endel fordommer og formeninger om hvordan man bør se ut om du er over 30 eller 40 pluss. Man bør jo helst ikke ha langt hår,og ikke for mye sminke når man blir eldre- er noen av fordommene man hører om. Dette er nok typisk Jantelov Norge, men også noe vi har fått litt innprentet i hodet av samfunnet så mye at vi faktisk tror at slik må det være. Å siden vi som regel søker bekreftelse fra våre omgivelser blir det som regel til med at man klipper den samme gamle frisyren og bruker samme type Make Up som har vært brukt siden man var i tenårene...

Men tidene forandrer seg, og en kvinne i 30-40 årene i dag er ikke som kvinnen på f.eks 50 tallet. I dag har vi større frihet til å velge,men vi er også mer selvstendige som kvinner hvilket gjør at vi kan fremstå slik vi ønsker.

Den største fellen når det kommer til valg av frisyre og Make Up uttrykk i dag vil jeg si er at man hører for mye på venners og bekjentes meninger, de som ikke har peiling på faget..


På bildet over er en nær venninne av meg som er 40 pluss. Av personlighet er hun sprudlende og fargerik og tåler sterke og kontrastfylte farger i håret,samt en mørkere Make Up look. Men alle er ikke like.Det er det som er viktig i valg av Frisyre, hårfarge og Make Up- det skal tilpasses og skreddersys deg som person. men ikke minst skal det passe din personlighet og personlighet.

Langt hår er ikke nødvendigvis det som er finest på alle. Når jeg klipper tar jeg hensyn til ansiktform og proporsjonene i ansiktet. Jeg ser på hudtonen ved valg av farge til håret, og legger en Make Up tilpasset kundens stil. Mitt poeng er at det som blir finest på deg er ofte det som kler din ansiktform best,og som skaper harmoni i hele ansiktet,alt i fra fargetoner til formen på klippen.

Alt for ofte "nedgraderer" man seg selv ved å ha feil form/farge. Å man tror at sprekere og ungdommelige frisyrer ikke passer en voksen dame. Så lenge det er en frisyre som fremhever deg,vil det virke mer sprekt og oppløftende på både ansikt og hudtone. Feile toner kan skape mørke skygger i ansiktet som gjør at man ser eldre ut enn man er.Feil form kan f. eks også dra ned ett aldrende ansikt. Bryn er også en viktig faktor for ett løft til ansiktet,og bør alltid inkluderes synes jeg for å få frem øynene.


Ønsker du en oppløftende og skreddersydd klipp og farge, eller tips og triks til en sprek Make Up ,og/eller få formet dine bryn, så kan jeg hjelpe deg.Du kan booke timer hos meg på linken under.

Nettbooking Monica eller ring 73 51 70 80


Ha en sprek Mandag!C

Copyright tekst og bilder Monica Rasmussen


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc