Makeup trender 2016

Postet av Adam og Eva Trondheim den 11. Jan 2016

Candy Apple!

Rød leppestift i "eple rødt". Denne snøhvit leppefargen er så fin med en klar ren og matt hud. Legg merke til at til denne rødfargen er det renhet som gjelder.


Blue State!

Med de fleste sterke farger som er populære, er det alltid vanskelig å vite hvordan man skal bruke de! Med blått er det få regler. Ha klar blå eyeliner, eller litt sotete mørkere blåfarge.


Bronzed!

For de som fortsatt er i sommermodus. Noen ganger hjelper det faktisk litt på vinter depresjonen å få litt "sol" - farget hud. Husk at på en lys vinter hud må man være ekstra forsiktig med bronzern for at det ikke skal se skittent, flekkete eller veldig unaturlig ut.


Lash out!

Tidligere har det vært en periode i motebildet hvor man har droppet mascara, Men ikke nå mer! Hvorfor ikke prøve en mascara med litt farge?


Vampire weekend!

Litt mørke lepper komplimenterer en lys og kald vinterhud. Denne sesongen er det lov å blande litt leppefarge for å få noen softe ombre effekter.


Sunset Streak!

Duse farger som er litt romantiske. Rosa og ferskenfarger er de fargene som er mest feminine og myke for en kvinne. De gir en lett friskhet og lysner opp i ansiktet så man ser opplagt og virkelig frisk ut.


Along the lines!

Fram med eyelineren! Øvelse gjør mester - lek deg og skap nye stiler.


Starry Eyes!

Glitter eller shimmer? Her er det heller ingen grenser, men pass på at det ikke drysser under øynene eller kommer i resten av ansiktet, så man ser svett ut!. Viktig her at resten av sminken er matt.


Bildene og inspirasjonen er hentet fra harpersbazaar.com
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.