Monica Rasmussen

Monica Rasmussen

Frisør

Hvilke brynform passer best til din ansikt og øyeform - Tips og triks

Postet av Monica Rasmussen den 13. Jan 2016

Bildet er lånt fra aperfectblend.com/au


Opp gjennom årene har det vært mange trender på brynsform. Alt fra de helt tynne til de tykkeste brynene- fra bryn med mye bue til en mer rettere form. Det har alt i alt vært en god del forskjellige bryn å se. I dag kan vi se at trenden er mer markante og fyldigere bryn. Men er det noen som tenker på om formen passer ansiktsformen og øynene; Ikke like mye vil jeg si.

At brynsformen passer ansiktet og øye formen vil ha mye å si for resultatet. Den riktige formen vil i beste fall fremheve trekkene dine, og i verste fall gjøre at de trekkene du ikke vil fremheve, blir enda mer synlige.
Bildet er lånt fra Easyhairkeeping.com


Som i forrige innlegg om hvilken frisyre som passer din ansiktsform så handler det her også om former,om å balansere ut ansiktet slik det blir mest mulig harmonisk med like proporsjoner. La oss se litt på de ulike ansiktsformene.


1. Ovalt ansikt er jo den mest balanserte formen med like proporsjoner. Her er det fint å holde brynene myke,og ikke overdrive med harde linjer som fort kan gi ett hardt uttrykk på myke linjer i ansiktet.


2. Langt ansikt/rektangel formet er ofte smalt.Her vil man ikke ønske å lage noen overdrevne buer på brynene da det vil gjøre ansiktet enda lengre og smalere. Her vil man fikse brynene mer i en horsisontal/rett form for å skape bredde i ansiktet. Her vil for mye bue på brynene gjøre ansiktet enda lengre.


3.Rundt ansikt er like langt som det er bredt. Her vil det være ønskelig å lage en lett bue på brynene for å forlenge ansiktet,men man må være obs på å ikke få de for runde da det vil gjøre ansiktet enda rundere.


4. Firkantet ansiktsform har ofte en markant kjevelinje. Her vil det være fint med en myk og buet form på brynene for å gjøre trekkene i ansiktet mindre harde. Her bør man unngå rette linjer da det vil fremheve de kantete formene.


5.hjerteformet ansikt har ofte en definert og smal/spiss hake. Her vil en myke rund bue på brynene ta bort fokus fra haken.


6.Diamantformet ansikt er ofte smalest i pannen og på haka,og bredest ved kinnben. Her vil en mer dramatisk bue/kurve på brynene gi området midt i panna ett løft og fjerne bredde midt på.Man må ikke glemme øyeformen. Her har vi alle veldig ulike former,så dette er ett moment jeg absolutt vil ta hensyn til i tillegg til ansiktsformen. Har overnappet brynene og hårene ikke vil vokse ut,så er det ikke så mye å få gjort. Man må se alle de ulike formene i ansiktet som en helhet, og vurdere underveis hvilke form som passer best.


Ønsker du å få en brynsform tilpasset din ansiktform og øyeform så gjør jeg Bryndesign her på Adam og Eva Verftet. Jeg bruker Tråd (ikke threading) pinsett og saks ved form av brynene, dette for å få en mest mulig ren og fyldig form. Pris er 450 kr og det tar ca 45 minutter. Dette inkluderer farging av bryn.

Du kan booke time HER eller ringe 73 51 70 80


Ha en knall Lille Lørdag!


Copyright tekst Monica Rasmussen

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc