Monica Rasmussen

Monica Rasmussen

Frisør

SELVLYSENDE HÅR TIL HELGEN? GLOW IN THE DARK FOR DEN VÅGALE!

Postet av Monica Rasmussen den 28. Jan 2016

Det er ingen hemmelighet at farget hår er her for å bli. Selvlysende farger florerer over hele Instagram og er blitt en hit på salongene da flere går bort fra "kjedelig" hår til mer spreke farger. Pop Up fargene vil virkelig få deg til å lyse opp i enhver setting og finnes i Gele og semifarger,ikke permanent hårfarge.

Farger gjør meg utrolig hoppende glad,en grunn til at jeg har hatt knallrødt hår i flere år, og jeg tror virkelig at spreke farger gjør noe med humøret ditt! Dette er jo kanskje en trend som passer den som tørr å synes. Her er det jo bare fantasien som setter grenser for hvor mye farge du ønsker. Man behøver ikke ha det i hele håret,men kan legge noen få effekter i luggen, eller bare noen enkle striper for det lille ekstra. Det er jo en gele som vaskes ut igjen,så kjempekjekt å bytte så ofte man vil.

Du kan lese mer om de ulike produktene som finnes på markedet HER!Fantastiske farger som virkelig synes! I love it!
Synes det er veldig kult om man fletter håret og får se de ulike nyansene forvandles til en regnbue av farger!Sexy Neon bombe!Noen av fargene som finnes!Ser også ut til at det begynner å komme endel Make Up med Neon farger også,så her kan man virkelig leke seg om man liker sånt!


Glow in the dark her er perfekt for en tur på nattklubb, festival,parader, eller konserter. Fargen lyser når du er i mørket eller er under ett spesielt lys,som f. eks Black Light.


TØRR DU Å SKILLE DEG UT? HAVE SOME FUN!


Copyright Monica Rasmussen

Bilder er lånt fra Pinetrest og Google

Tekst inspirasjon er hentet fra Elitedailycom og Stronghair.org


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc