Monica Rasmussen

Monica Rasmussen

Frisør

FINN DIN EGEN STIL

Postet av Monica Rasmussen den 11. Feb 2016

For å ta opp tråden fra forrige innlegg som du kan lese HER så har vi her på Verftet gleden av å tilby deg som kunde en "Bli deg selv" dag hos oss for å finne din egen stil. Du skal ikke bli ny,men vi skal finne frem til stilen som representerer deg.Jeg ønsker å bringe frem din beste side og personlighet gjennom hår,make up og stil.


Så hva innebærer en slik dag?

En dag med meg innebærer at vi tar en god konsultasjon for å finne ut hvem du er, hvem du ønsker å bli,og hva som er essensen av din stil/personlighet ved at jeg stiller endel spørsmål. Her går jeg videre inn på ansiktsform, hudtoner, din stil, kroppsfasong og snitt på klær.

Ut i fra dette kommer jeg til å velge passende farger på hår og Make Up. Videre kommer vi frem til hvilke snitt på klær som er best passende til din kroppsfasong ved å ta noen enkle mål av kroppen. Bryndesign er også en vesentlig del av ansiktet for å få frem øyne,og vil også bli fikset ut i fra den form som passer deg.

Vi kan avslutte dagen med at vi drar på en klesbutikk sammen der jeg plukker frem ett antrekk som passer din figur og dine farger, om dette er ønskelig.

Oppsummert vil dagen foregå slik:

-Konsultasjon

- Vi diskuterer sammen fargetoner på hud og hår, samt form/snitt på klær for å finne stilen din.

-Klipp/farge etter ansiktsform og hårkvalitet

-Bryndesign

-Make Up etter dine fargetoner og stil

-Avslutter med shopping for å finne ett antrekk som passer din form/stil (om ønskelig),eller bare ren veiledning.


Hvor lang tid vil dette ta?

En slik behandling tar tid, vi beregner i utgangspunktet 6 timer, pluss minus. Alt etter hvor stor forandringen er,lengde på hår, og hvilke fargedesign vi går for.Prisen for en slik dag med meg vil koste 5000kr. Om det overstiger 6 timer vil det bli 800kr ekstra pr. time.

Men det er ikke noe i veien for å velge deler av denne pakken om du ønsker mer fokus på en spesiell behandling. Ta da kontakt med oss for prisinformasjon om vil ha en spesial designet pakkepris.

Kort info om meg: Jeg har tidligere jobbet på Mac Cosmetics som Make Up Artist og er utdannet Make Up Artist i Hollywood California innenfor Beauty,High Fashion, Old age Make Up og special effects.

Har også jobbet på ett Bli Ny Studio med fargeanalyser;stilanalyser og Bryndesign. Har vært i hår og Make Up bransjen i 15 år. Er generelt interessert i helheten av mennesket,og ønsker å hjelpe andre med å finne sin personlige stil.


For å booke en slik dag med meg foretrekker vi at du ringer oss fremfor å bruke nettbookingen da vi ønsker å stille noen spørsmål i forkant.

For booking ring: 73 51 70 80
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc