Monica Rasmussen

Monica Rasmussen

Frisør

KONKURRANSEINSPIRERT TIL ÅRETS AVANT GARDE 2017

Postet av Monica Rasmussen den 18. Feb 2016


Hår er kunst for meg, og er en perfekt måte å få uttrykt min kreativitet på. Det finnes ingen grenser for hva man kan skape ut av ett hår,som dere kan se på bildene under. Det er bare så sykt inspirerende for meg at jeg nesten hopper i stolen av entusiasme over å få lov til å være ekstremt kreativ! Så derfor har jeg bestemt meg for å melde meg på neste års konkurranse i Avant Garde 2017.

Avant Garde og Couture hår er en fantastisk måte å signalere en statement på! Kreative, dristige og fantasifulle frisyrer som understøtter Make Up og klær.Her kan man virkelig skape sitt helt eget uttrykk og få frem sin egen signatur look ut i fra hva som representerer deg som Frisør og make Up Artist.

Å som jeg gleder meg! Blir kjempeinspirert bare av å se på bildene under!Bilderesultat for avante garde hair

Bilderesultat for avante garde hair


Bilderesultat for avante garde hairDa skal jeg begynne å planlegge Tema for min Avant Garde konkurranse neste år. HVA det blir er nok en hemmelighet inntil videre. Kan love dere en ting, å det er at det blir ekstremt kreativt,og det vil representere hvem jeg er som Frisør og Make Up Artist. It`s gonna be my signature look...!


I CAN`T WAIT!!


Bilder er hentet fra Google som inspirasjon.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc