Monica Rasmussen

Monica Rasmussen

Frisør

HÅR ER KUNST- FANTASY

Postet av Monica Rasmussen den 8. Mar 2016

Drømmen som Frisør er å få gjøre masse oppdrag innen Fantasy sjangeren på Hår og Make Up. Jeg lever til dels i en Fantasy verden selv, der jeg skulle ønske det var som i eventyrene, der jeg kan skape KUNST med hår og Make Up og ikke bare stusse tupper.. Storslagent flagrende hår, perfekt Make Up og fantastiske storslåtte kostymer som sammen skaper ett fantastisk uttrykk.

Det er nok fordi jeg liker den gamle tiden bedre enn den nye tiden. I dag er alt så enkelt og man ikke skal stikke seg frem. Detaljene er borte og det eneste som gjenstår er den slitte olabuksa,og den kjappe lip glossen som blir kastet på i det vi suser ut døra til vår hektiske hverdag, for å sette det på spissen. Før var det kvalitet og detaljer på hår og Make up i hverdagen, vi skulle se skikkelig elegant ut i det daglige liv. I dag blir vi sett på som "sirkusartister" i gatebildet om vi uttrykker en slik stil.

Det er nok denne drømmen om den gamle tiden som tiltrekker meg så veldig, der det estetiske var mer kunst enn en fashion statement. Der håret i seg selv var ett uttrykk av noe mystisk og elegant på samme tid. Denne svunne tid, det gamle som inneholdt så mange utsøkte detaljer synes jeg kommer godt frem i bildene under. En smak av etikette og stil.

Jeg falt pladask for bildene til photograf Margarita kareva. Hun har skjønt det, det med helheten, det å skape en stemning og ett uttrykk. AMEN til slik smakfull kunst i både hår, klær og Make up. I just love fantasy art!

Sett deg ned å nyt noen hærlige bildeuttrykk som er en fryd for øyet:) :

Bildet er lånt av Bildet er lånt fra Haircolorsideas.comBildet er lånt fra Infocrunk.com


Fantasy inspired portrait by photographer Margarita Kareva of woman in forest next to black bird in period costume.

Bildet er lånt fra Infocrunk.comFantasy inspired portrait by photographer Margarita Kareva of woman in the snow with beautiful makeup hugging a rooster.

Bildet er lånt fra Infocrunk.com


| Fantasy inspired portrait by photographer Margarita Kareva of woman in the snow surrounded by beautiful apples spilling out of a basket.

Bildet er lånt fra Infocrunk.com


Fantasy inspired portrait by photographer Margarita Kareva of woman in the snow with a wolf.

Bildet er lånt fra infocrunk.com


Om det er en Fotograf der ute som leser dette og kunne tenke seg en photoshoot innen Fantasy art så ta gjerne kontakt,for jeg er mer enn interessert i å gjøre slike type oppdrag!

Håper bildene var til inspirasjon og om det er noen gifteklare Bruder der ute som kunne tenke seg en noe mer uvanlig stil på hår/Make Up på bryllupsdagen, så er jeg rette dama. Ta gjerne kontakt med meg på Verftet.


Kilder: Kareva-margo.ru

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc