All curls, NO heat!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 16. Mar 2016

Viste du at det finnes måter å våkne perfekt på håret?


Det er utallige metoder på å rulle opp et hår for å skape ulike typer krøller og bølger, og noen av de går det faktisk an å sove med!


Her har vi funnet 6 ulike metoder du kan prøve selv!


Men det aller viktigste med alle disse er at håret må vær 100% tørt før det slippes løst. Er det litt fukt igjen så vil all krøll eller bølg slippe rimelig fort!


1. Denne passer godt for de som har langt og tykt hår som ønsker et blow dry utrykk.
2. Denne et perfekt for de som har litt kortere hår, man kan og bare rulle opp fronten om nakken blir for kort.3. Fletter, husk på å passe på spissene slik at de og blir fine med litt form på seg.4. Tvinning.5. Ballerina toppen, med tvinning her og.6. opprulling med sokk.7. Pins

rull håret rundt fingrene dine (som du ville ha gjort på en krølltang eller syl), jo flere fingre, jo større krøll. Fest dem med små spenner eller flisespenner.

Bildene er alle hentet fra pinterest..comFor å få fine krøller eller bølger anbefaler vi å bruke produkter som smører håret og gir glans uten å tynge. Bruker man mye olje blir det for alt for tungt, og krøllene eller bølgene vil falle ut.


For mer hold og messy look, funker volumskum, saltvanns spray og volumspray utmerket.

Vær forsiktig slik at man ikke bruker for mye produkt. Blir det for lite hold, så gå over med en god hårspray.

Hårspray kommer i så mange ulike hold nivåer, så bare kom innom til oss så hjelper vi deg med å finne riktig til ditt hår.Kom innom salongen vår eller ring oss om du har noen andre spørsmål.

For timebestilling ring oss på 73 51 70 60, gå inn på vår nettbestilling HER eller kom innom Trondheims koseligste salong Adam og Eva Bakklandet.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.