Monica Rasmussen

Monica Rasmussen

Frisør

EVAGARDEN- MAKE UP FRA ITALIA

Postet av Monica Rasmussen den 19. Apr 2016


PARTY LOOKMake Up Artisten i meg jubler nå etter å endelig ha fått ett kvalitets Make Up merke som jeg føler jeg kan stå inne for når jeg jobber med mine kunder. Det har vært ett stort savn i tiden som Frisør å ha tilgang på skikkelig kvalitetssminke som er rettet mer mot Make Up Artister. Det har ofte vært sminke av dårligere kvalitet og utvalg i alle år jeg har jobbet som Frisør da sminke ofte ikke har vært prioritert på salongene. Men med dagens utvikling med flere Frisører som utdanner seg til Make Up Artister synes jeg at standarden bør heves,ikke bare for oss,men for kundene også da markedet krever bedre og bedre kvalitet.


Etter lang tid med research på nettet etter ett Make Up Merke som levde opp til forventningene så gleder det meg nå å presentere det nye merket vårt på Verftet -EVAGARDEN!


LIPSTICKS I ULIKE FARGER OG TYPER


Evagarden Make Up produseres på en fabrikk i Milano som heter Intercos. Den er verdens ledende produsent av make-up, og i tillegg til å produsere Evagarden make-up produserer den også for MAC, Dior, Chanel og flere svært anerkjente merker. Familien Benucchi har siden 1979 utviklet en make-up serie med enestående kvalitet, men minst like viktig, de fornyer seg fire ganger i året for å tilpasse seg markedets trender og ikke minst utvikler nye produkter.


BB CREAM & CONCEALERS

Det som jeg personlig digger med Merket er at den har ett stort utvalg i ulike typer Foundation ut i fra hudtype og ønsket dekkevne, hvor av en av de er vannfaste.Det er også ett stort utvalg av ulike typer Lipsticks som er fra knallfarger, sheer look, glossy og til superstay matt effekt. Skal komme med ett innlegg som går nærmere inn på hva de ulike produktene gjør.


Produktene vi har å velge i er som følger:


-Foundation ( cream,liquid,powderfoundation,BB Cream)

-Color Correction Cream

-Concealer i 3 ulike nyanser

-Øyekrem

-Primer til ansikt

-Eyeprimer

-Matte Eyeshadows

-Shimmer Shadows

-Smokey Eye pallette (varm og kald)

-Våt Eyeliner

-Kajal i ulike nyanser

-Bryns kajal i mørk og lys farge

-Eyebrow gel

- 5 Ulike Mascara etter ønsket effekt

- Blush i pudder og Cream

-Bronzing powder (flere nyanser)

-Extreme Setting powder

-Velvet compact Pudder (flere nyanser)

-Lipstick i ulike konsistenser (matt,shine,gloss,fluid)


Dette er produkter vi har inne pr. i dag. Men kolleksjonen til Evagarden er stor så om etterspørrselen blir større kommer vi nok til å ta inn flere av produktene. Det er mulighet for å bestille inn andre produkter ved forhåndsbetaling. Kom gjerne innom å se på vårt utvalg, eller dere kan sjekke utvalget vårt på Evagarden sin nettside HER


Eyeshadows

LIP BALM, EYE TREATMENTOG LIFTING BASE

EYESHADOWS

MORE LIPSTICKS

BLUSH I PUDDER OG CREAM

CREAM FOUNDATION OG BLUSH


Med ny sminke i salongen så måtte jeg selvfølgelig teste ut på min kollega og Junior Stylist Stine Iversen! Herlig Make Up å jobbe med!

Startet med å preppe huden med Lifting base, Eye Cream complex og CC primer. Brukte deretter en blanding av Double Last Foundation og Higlight Foundation. Avsluttet med Extreme Loose setting powder, og til slutt Blush. På brynene brukte jeg både en mørk og lys brynskajal for å få frem formen da Stine har veldig lite brynshår som følge av overnapping.

På øyne gikk jeg for en mer markert og kul party look. Mikset litt ulike farger fra både de matte og shiny øyenskyggene hvorpå jeg brukte Evagarden sine Make Up koster. Avsluttet med den fantastiske Ultralasting Lip Fluid som sitter på som støpt på leppene-love it!

Ideelt sett skulle vi satt løsvipper på for den ultimate party looken,men det rakk vi dessverre ikke i denne omgang. Løsvipper har vi forøvrig til salg av merket Ardell.


STINE FØR MAKE UP


STINE ETTER MAKE UPØnsker du Make Up Veiledning eller ønsker å få lagt en Party Make Up til helgen ta gjerne kontakt med meg på Verftet. Booking HER


KILDER: Bilder private. Evagarden.com

Make Up Artist: Monica Rasmussen

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc