Monica Rasmussen

Monica Rasmussen

Frisør

VIKTIGHETEN AV ALLSIDIGHET INNEN FRISØR OG MAKE UP FAGET

Postet av Monica Rasmussen den 31. Mai 2016

Er det en ting jeg alltid har vært opptatt av innen mitt yrke så er det allsidighet og helhet. Jeg liker å ha flere strenger å spille på,og jeg passer ikke inni en boks-i boksen skjer det fint lite av utvikling!

For en stund siden følte jeg nettopp det, at jeg ble satt i boks som hun "makeover dama" med før og etterbildene. Det har jeg jobbet hardt for i det siste for å "motbesvise", nemlig at jeg kan så mye mer,og jeg gjør så mye forskjellig, at jeg passer ikke inne i en boks. Jeg er som poteten; jeg kan brukes til alt!

Som Frisør og Make Up Artist synes jeg det er viktig å kunne flere ting når man har så mange ulike typer kunder i stolen. Selv om jeg er dramatisk og rocka i stilen,er det ikke dermed sagt at kunden går ut slik som meg. Det er viktig for min egen kreativitet, og meg selv, at jeg kan tilby mine kunder ett helt spekter av ulike individuelle stiler.

Skal man bygge seg en god kundemasse må man nettopp være allsidig, fleksibel, og lærevillig til å teste ut ting som du kanskje ikke er så trygg på i utgangspunktet. Vi alle har vår "greie" som vi er skikkelig god på, og det er selvfølgelig viktig å se sin egen begrensning,MEN man kan alltid bli god på noe om man virkelig vil! Det er ingen som kommer til å bane frem veien for deg å få deg opp og frem i yrket om du ikke synliggjør deg deg selv og ditt arbeide. Ingenting kommer gratis,man må faktisk ofre tid og energi om man ønsker å lykkes i bransjen.

Det tar meg ikke fem flate øre å ta frem frisørboka igjen, øve på en dukke ,eller spørre faglig leder om råd og veiledning om det er noe jeg vil bli bedre på. Om man vil bli best nytter det ikke å sitte på rumpa og ha for mye stolthet til å spørre om hjelp, uansett hvor mange år man har jobbet! I forrige uke tok jeg inn en modell for å lære meg en skinfade, en klipp jeg aldri har gjort før. Å så vanvittig gøy det var, for ikke å snakke om den hærlige mestringsfølelsen! Det er så gøy å lære noe nytt!! Takk til vår dyktige Fagleder Lene Hylander for fantastisk veiledning!

Nå skal ikke jeg preike så mye men heller la dere se litt på bilder av siste tidens arbeider jeg har gjort som strekker seg fra ekstremt til naturlig. Noe for enhver smak. ENJOY!


Cat Inspired Make Up Look med en sleek updo

SOMMERLIG HÅROPPSETT MED NATURLIG MAKE UP


VARME OG KALDE HIGHLIGHTS I HELE HÅRET (tett foliearbeid med color corrector over)FARGE OG KLIPP (mikset farge selv som jeg kaller for "Honey chocolate")LANG BOB KLIPP


BRYN FØR OG ETTER MED SMINKE (Brukt Evagarden sine øyebrynsblyanter i to ulike farger + EYEBROW GEL)


MIN FØRSTE SKINFADE KLIPPDRAMATISK MAKE UP LOOK
SEXY FARGERIK MAKE UP LOOK MED FOKUS PÅ LEPPER


Jeg er vanvittig glad i å fotografere også,så alle bildene er tatt av meg. En annen sidehobby som kanskje med tiden blir større da jeg føler jeg har ett øye for motiver.Veldig kjekt å kombinere HELHETEN: Motiv-Hår- Make Up-Stil. Der har du meg-allsidighet og helhet.

Ønsker du å booke time hos meg for Hår ,Make up eller Bryn-Ta gjerne kontakt. Jeg gjør det meste av stiler og er alltid åpen for å prøve noe nytt. Det er så gøy med utfordringer!


Ha en fin Tirsdag!


Alle bilder er private og tilhører Monica Rasmussen

Hår. Make Up og Foto: Monica RasmussenKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc