Tørt og statisk hår?

Postet av Adam og Eva Trondheim den 12. Okt 2016

Vi er klare for vinteren, varme gensere er hentet fram og tatt i bruk sammen med skjerf og luer.

De fleste av oss er nok velkjent med det statiske, tørre og flokete håret som kommer med.

Heldigvis så har vi frisører noe som kan hjelpe deg.

BILDE


SJAMPO, BALSAM og KRUKKEKUR:

Det er hårkvaliteten din som bestemmer hvilken produktpakke du trenger for å gi ditt hår den pleien den vil elske. Spør du en erfaren frisør vil du få satt sammen en pakke som dekker alle behovene til ditt hår. Ulike produkter har ulike pleiestoffer som igjen har ulik effekt på håret.


LEAVE IN:

For både de som kurer håret eller ikke så finnes det noe for deg som du kan ha i håret, og la det være i til neste hårvask.

Her er det store utvalg igjen, så lytt til din frisør på hva du burde bruke. Riktig produkt til ditt hår skal ikke være for tungt slik at håret ikke kjennes rent og nyvasket ut.

De fleste leave in produkter skal dessuten påføres i håndkletørt hår, slik at produktet blir jevnt fordelt og lettere i håret.

Skal du bruke føner eller andre varmeverktøy, bruk og et produkt som er varmebeskyttende ved siden av.I VESKA:

Ikke alltid man rekker å vaske håret, men håret kan fortsatt bli statisk gjennom dagen på grunn av temperatur endringene av å gå inn og ut, skjer, høy halset gensere og luer. Da er det greit å ha noe som kan ligge i veska og redde dagen når du er kommet på jobb! Redken har egne fly away sheets. De ligner våtservietter bare tørrere og de drar du bare lett over det statiske håret, og håret legger seg til ro! Funker utmerket om håret ditt er oppsatt eller henger løst.


STYLING:

Styling kan utgjøre mirakler på håret! Og det trenger ikke å være avansert.


Et godt tips for litt mer hold på frisyren enten den er løs eller oppsatt er hårspray! En god hårspray som ikke blir for stiv, men som er fleksibel! Om du misliker sterkt følelsen av hårspray i håret så spray hårbørsten din med hårspray, og børst lett gjennom håret hvor det lett oppstår flyvehår! Prøv også å spray håndflaten med hårspray og stryk over der det oppstår flyvehår. Fungerer utrolig bra uten at det blir for mye produkt i håret.


Om du fletter sammen håret eller lager en knute i nakken, så beskytter du håret mot friksjon slik at det ikke blir statisk og flokete.

BILDE

BILDE

BILDE


BILDE
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc