Monica Rasmussen

Monica Rasmussen

Frisør

THE POWER OF HAIR AND MAKE UP

Postet av Monica Rasmussen den 3. Nov 2016


Vil begynne med å si at min spesialitet er uten tvil å forandre kunder til en bedre utgave av seg selv. Fremheve ansiktsform, øyne og andre trekk som kanskje ikke kunden ser selv. Få frem det beste i hver eneste kunde. Det er ofte slik at man ser seg selv med andre øyne enn andre ser deg. Ved å fremheve de beste kvaliteter og skjule de mindre bra kvaliteter skaper man balanse og harmoni i ett ansikt, og hvem vil ikke se bra ut- de fleste vil jo det. Jeg har skrevet om dette mange ganger før,men føler at det ikke kan gjentas mange ganger nok.

I ett hav av trender og moter kan ofte kundens ansiktsform og personlighet bli glemt i vår skapelse av kreative uttrykk. Ansiktsform og trekk blir glemt- fordi man skal skape noe kult og trendy. Hvor mange har ikke vært til frisøren å fått seg en "kul frisyre" ,men kanskje gått ut å kanskje ikke følt at det helt passet til ansikt eller personlighet-sikkert mange.

Jeg har fra dag en jobbet etter ansiktsform og personlighet. Selvfølgelig elsker jeg også å leke meg med det kule og trendy, men det er lett å glemme at resultatet ofte blir fantastisk når man faktisk tar mest hensyn til kundens ansiktsform, trekk og stil. Det er DA jeg ofte opplever at kunden får den WOW følelsen.


Jeg kjenner også nå at jeg i en periode har prøvd å være noe jeg ikke er som Frisør etter "press" fra andre om å prøve å utvide horisonten.Men så er det ikke til å komme bort i fra at det er ikke bare presset fra andre, men også min egen trang til å utforske nye ting fordi jeg kanskje har følt på at det var litt "gammaldags" å gjøre Bli Ny dager. Jeg synes fashion og trender er kult, men det er ikke av den typen kunder man ser mest av,det er den vanlige mannen i gata.

Den vanlige mannen i gata er som regel konservativ, grå og kjedelig for å sette det på spissen, da folk i Norge ikke vil skille seg ut for mye. Det er ikke så mange av de fargerike menneskene der ute i gatebildet,de som virkelig skiller seg ut. Men derimot er den grå musa og den vanlige mannen i gata er veldig tydelig. Hun eller han som trenger ett ekstra puff i riktig retning for å finne sin egen stil på hår og klær. Det er hun/han som ikke tørr helt,men som så gjerne vil, men ikke vet hvordan.

Make over av meg

Men JEG vet. Jeg har alltid elsket å holde på med forvandlinger av mennesker, både i hår, klær, make up og kropp. Som Personlig Trener er sistnevnte noe jeg ikke klarer å utelukke. Jeg elsker å hjelpe andre til å føle seg bedre, til å se bedre ut og til å få bedre selvtillit. Det er DER jeg er god! Å det irriterer meg at jeg har prøvd å bevege meg i en retning som ikke er helt meg, når jeg er så sabla god på å forvandle mennesker!? Men igjen man må jo prøve noe for å vite om det er riktig eller ikke. Nå har jeg prøvd, lært, feilet, men funnet tilbake til kjernen i meg selv som Frisør.

Det er lett å la seg rive med av Fancy Instagram bilder av hår og Make Up hvor mye er proffe og redigerte bilder av kjendisfrisører eller andre som får oss til å tro at det er sånn de fleste kundene får det, men sånn er det ikke. Det er ofte kule photoshoots som er rigget for å skape ett kult uttrykk, for å presse sine egne kreative grenser-noe som er bra! MEN for meg som jobber med den vanlige kunden i gata så er det ikke det mine kunder ønsker. De ønsker noe som passer deres ansikt og personlighet, de ønsker å føle seg fine eller kule, alt så lenge det passer dem!


Makeover av meg

Så med den selverkjennelsen og nyanseringen av meg selv som Frisør og Make Up Artist, så føler jeg at jeg nå er på riktig spor etter å ha blitt avledet utallige ganger av andre, og meg selv. Heretter vil jeg kun høre på mitt eget hjerte å lyst hva min karriere angår,og den retningen jeg skal ta videre fremover.

I den forbindelse har jeg lyst til ,og håper på at flere kunder her i Trondheim og rundt om, finner veien til min stol på Adam og Eva Verftet for en aldri så liten forvandling med hår og Make Up. Nå nærmer det seg jo julebordsesong og jula er rundt hjørnet, så hvorfor ikke gi en av dine nære og kjære en aldri så liten overasskelse til jul?

Det er jo den perfekte julegaven for han eller hun som kanskje har forsømt seg selv i det siste, jobbet mye, eller har hatt andre utfordringer i livet som har gjort at det hadde vært deilig med en aldri så liten fornyelse av seg selv. En ny start-hva som helst .

Å føle seg bra innenfra og ut er vel det som får oss til å stråle og smile litt ekstra:)


For booking av en Bli Ny Dag ring meg på 73 51 70 80 eller stikk innom oss i Innherredsveien 10 i Trondheim om du ønsker å kjøpe ett gavekort til noen før jul:)


Senior Stylist / Make Up Artist Monica Rasmussen/ Verftet

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc