Naturlig Fall?

Postet av Adam og Eva Paléet den 31. Mai 2017

Har du naturlig fall men vet ikke helt hvordan du skal fremheve krøllen? Her er 3 produkter som kan hjelpe deg. Vi tok nylig inn R+Co og mange av produktene har allerede blitt favoritter hos både kunder og frisører.


Rockaway er en saltvannspray som gir naturlig og matt tekstur. Det vil si at resultatet blir mer rufsete enn blankt men med nok hold til at krøllene ikke faller sammen. Fungerer like godt i tørt som i vått hår.


Aircraft er en pommade-mousse med godt hold. Her er trikset å finne riktig mengde produkt i forhold til mengde hår. Pommaden gjør at moussen gir en blankere og mykere effekt men pass derfor på dosering slik at det ikke bikker over til å føles fett;) Med denne kan fall virkelig bli til krøll!


Twister er en primer med kremkonsistens. Denne kan brukes alene for å samle krøllen og gir lett hold. Kombinerer man den med andre produkter burde man ta den i først sånn at de andre produktene setter seg bedre. Godt med fuktighet og pleie!


Til slutt dropp gjerne føneren! Finn riktig mengde produkt og klem det inn i håndkletørt hår. Jo mer du klemmer håret opp jo mer krøll, grer man håret med fingre eller børste blir det et flatere resultat. Klem litt forsiktig i det underveis til det blir tørt!


//PEDER


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.