Tips til sterkere negler.

Postet av Adam og Eva Trondheim den 28. Apr 2016

Har du svake negler som lett brekker og fliser seg opp?


Her er noen kjappe tips som kan redde neglene dine!!

OLJE!!! Fyll en liten skål med olje og sett hendene oppi i 10 min.

Du kan bruke olivenolje (ja, den du finner på kjøkkenet), castor oil, kokos olje eller en annen olje som er naturlig. For litt ekstra velvære, varm oljen i vannbad eller ca. 3 sek. i microbølgovn.


BIOTIN!!

Tilskudd med B-vitaminet biotin fungerer kjempe bra for de med b-vitamin mangel, men har også en effekt på de som ikke har mangel. Biotin styrker både hår og negler og gir optimalt vekst.

For å naturlig øke inntaket av B-vitamin så kan du spise for eksempel egg, mandler, sopp, tunfisk, kalkun, bær og avocado.

Påføre neglekrem regelmessig.

Kremer beregnet på negler inneholder pleie rettet mot neglene og neglebåndet for at de ikke skal bli tørre og splitte seg når de vokser ut. Ha kremen tilgjengelig slik at du husker å bruke den regelmessig.

HANSKER!!

Når du vasker hjemme, så bruk hansker. Mye kontakt med vann tørker ut huden, spesielt mye om det er såpe i vannet! Så bruk engangs hansker eller oppvaskshansker og smør hendene godt med krem etter en håndvask.


DRIKK VANN!!

Mange helse fordeler kommer med å være flink til å drikke vann hver dag. Det gir mange vitaminer og mineraler som er godt for kropp, hår og negler. Er man mye dehydrert kan man kjenne seg mye mer tørrere i hud og negler.


STYRKENDE NEGLELAKK!!

En lakk som faktisk fungerer og gjør neglene dine tykkere og sterkere ved flittig bruk!.


Innlegget er hentet fra The Zoe Report. En blogg side med MASSE inspirasjon og fine blogger!!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc