Beathe Kroppan

Beathe Kroppan

Frisør

Senior Art Director

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisør. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og lang ansiennitet i Adam og Eva. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Om

Jeg sier selv at jeg er født og oppvokst i Adam og Eva!  

Frisør-karrieren startet i Oslo i 1999 på Adam og Eva skolen. Løpet fortsatte som lærling i Adam og Eva Storgata med bratt læringskurve.  Jeg mottok Adam og Evas internpris for årets lærling i mitt siste læreår. 

Svennebrevet tok jeg i 2002 og fikk  nesten med en gang tillit til å bli faglig leder i Adam og Eva Storgata. 

Etter 6 fantastiske og lærerrike år i Oslo var det på tide å vende hjem til Trondheim. 

Adam og Eva Trondheim ble til! Jeg har nå vært eier av Adam og Eva Trondheim i 11 år, og har det helt magisk med mine herlige kolleger og kunder hver dag! 

Salongen holder til midt i hjertet på selveste Bakklandet, og vi får daglig høre fra våre kunder hvor ekstra hyggelig det er å komme inn til oss! 

Vi er så privilegerte å ha kunder som har fulgt oss gjennom alle disse 11 årene! Faktisk har jeg selv kunder som har fulgt meg siden læretiden i Oslo-det i seg selv gjør jobben spesiell! 

Jeg har vært så heldig å få være med i Matrix-teamet i 6 år. Her har jeg lært av de beste i bransjen, og har selv fått mulighet til å reise  og holde fargekurs for frisører rundt omkring. 

Det jeg elsker med faget er å få muligheten til å få jobbe med så mange forskjellige mennesker. Alle med forskjellig hår,form,farge,personlighet,livsstil osv..., alle med samme mål om å bli lekker på håret. 

Stilmessig liker jeg å jobbe med alt fra «løst» langt hår til stramme klassiske klipper.  Og jeg elsker krøller! Og å finne farge som matcher frisyre og helhet.  


Kurs / Sertifikater

2013
Adam og Eva: Staff training klipp
2012
Hairtalk teip extensions kurs
2009
Great Lengths: Teip extensions kurs
2002
Great Lengths: Kerating extensions kurs
Powered by: Bloc