Informasjon om nivå/pris i Adam og Eva

Postet av Adam og Eva Trondheim den 2. Jul 2015



Bilde fra kencosupply.com

Vi i Adam og Eva har forskjellige nivåer på frisørene våre og priser. Dette er etter hvor lenge hver og en har jobbet i faget og om vedkommende har bestått ulike oppgaver som vi har i opplæringssystemet vårt- moduler.

For at du skal kunne velge frisør etter ditt behov- kommer en liten oversikt her over hva de ulike nivåene vil si og hvilke priser vi har :)

Dette er de nivåene vi på Bakklandet har tilgjengelig pr i dag:

Art Director:

Har god kundekrets og høy fagkompetanse- når man skal opp til nivå art director vurderes dette av salongens faglig leder og avdelingsleder.

klipp 870



Lærlinger/junior 1,2 og 3

Adam og Eva gruppen sine lærlinger går gjennom et kvalitetsikringsprogram under læretiden. Dette består av en internopplæring som er delt i tre nivåer, og skal gjøre våre lærlinger trygge og dyktige i faget.

Junior 3:

er i siste fase av internopplæringen. Lærlingen har nå god erfaring på kundebehandling, men oppfølging er fortsatt viktig.

klipp: 620

Junior 2:

er i andre fase av internopplæringen. Lærlingen har noe bredere erfaring på kundebehandling. Oppfølging og kvalitetssikring er fortsatt viktig under behandlingen.

klipp: 495


For å bestille time hos Art. director eller junior 3 kan du bestille via app, nettbooking eller ved å ringe salongen på 73517260- Vil du til junior må du ringe .


Velkommen skal du være :)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.