Bye Bye Contouring, Hello Strobing

Postet av Adam og Eva Trondheim den 7. Jan 2016

Det nye året kommer med gledelige nyheter ikke bare for håret, men også sminketrendene!!


Vi sier adjø til contouring og hallo til strobing.

Vi kommer nok ikke til å savne contouring, det var jo så utrolig vanskelig!

Strobing er mye mer naturlig og mye mye enklere å få til selv. Denne teknikken har større fokus på high lights, og man oppnår et mye friskere og yngre utseende.



1. Det viktigste for å oppnå en naturlig og sunn glød i huden er en god fuktighets rutine til huden. Bruk en god skrubb og fuktighetsmaske for å få bort tørr og død hud som ofte kommer av kald luft og høye temperatur endringer. Har du en fet hudtype husk å bruk en krem uten fett i.

2. Finn en highlighter som komplimenterer din hudfarge. Skimmeret skal ikke vær tydelig, men gi en naturlig glød.

På en lys hud, champagne farger.

Medium lys hud, rosa champagne toner.

Olivenhud, gyldne toner.

Mørkere hud, terracotta tone.



3. Legg high lighten kun der hvor lyser naturlig treffer ansiktet!

På kinnbeina, litt langs tinningen, neseryggen, under øyenbryn beinet, øyenkroken og over amorbuen. Da trekkes de naturlige formene i ansiktet fram. Om man naturlig er oljete i huden så unngå pannen og kinnene da man lett får litt glans der naturlig.


4. Legg på lett og pass på å unngå striper i sminken og harde kanter. Det skal vær dust og glidende overganger uten at skimmeret blir for mye spredt utover i ansiktet, noe som kan gjøre at man sett svett ut. Skimmer produkter som ikke er tørre, men mer kremet kan vær litt vanskeligere å få jevne overganger på. På kremete kan man godt påføre lett med fingrene eller en svamp. På tørr bruk gjerne en vifte pensel eller en annen liten pensel. Bruk gjerne av ren pensel eller en svamp for å få jevne overganger.

5. For å unngå å se ut som en vampyr fra Twilight bruk matte produkter i resten av sminken. (Primer, foundation, blush, solpudder og annet pudder). Har du urenheter i huden så unngå disse områdene for å ikke sette mer fokus på de.


Bilder hentet fra Google


Vi på Adam og Eva Bakklandet hjelper deg gjerne med både veiledning og legging av sminke. Kom gjerne innom eller ring oss på 73 51 70 60 for time. Du kan også booke time hos oss her: http://www.adamogeva.no/OnTime/Result


Ha en fin dag :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.