VELKOMMEN INGELIN!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 21. Des 2015

Velkommen til vår nye lærling Ingelin som starter hos oss på nyåret:


Vi gleder oss til det nye tilskuddet i salongen og håper at hun vil trives her med oss.


Ingelin starter med klipp til 210,- og har 50% på alt av farge og stripebehandlinger.


For å bestille time så ring oss på 73 51 70 60 eller kom innom salongen vår. Det er viktig at du som kunde setter av god tid til behandling hos vår Junior 1.

Årets lærling bidrag

Postet av Adam og Eva Trondheim den 16. Des 2015


I år igjen har våre flotte lærlinger får utfoldet seg selv i kreasjon av bilder!!


Selv om vi nå ikke sitter med noen nominering er bildene fortsatt for gode til å ikke deles =D


Heidi Kari:Foto: Bjørn Christiansen

Hår og makeup: Heidi Kari

Modell: Besiana Ganiu

Foto: Bjørn Christiansen

Hår og makeup: Heidi Kari

Modell: Thine Meek Vevik


Foto: Bjørn Christiansen

Hår og makeup: Heidi Kari

Modell: Besiana Ganiu

POP UP Xmas Styling

Postet av Adam og Eva Trondheim den 2. Des 2015Vi i Adam og Eva salongene gjør i hele førjulen og romjulen hurtig styling på 30 min for 500,- til drop inn kunder.

Kom gjerne innom oss på Adam og Eva Bakklandet før festlighetene, så hjelper vi deg gjerne med fletter, krøller, retting eller enkle oppsett.

Her finner du oss!Pinterest inspo.

Postet av Adam og Eva Trondheim den 20. Nov 2015

Opal

Unicorn

Rainbow

Hvis du ikke har sjekket ut pinterest enda, så burde du absolutt gjøre det! Der er det utrolig masse inspirasjon til alle mulige farger og frisyrer. Alle bildene i dette innlegget er hentet fra pinterest. Ønsker du å få en fargerik frisyre eller gjøre noe annet med håret, så er du velkommen innom salongen vår for en samtale, eller ring oss på tlf.: 73517060. Nettbestilling her.HOW TO Create a chic knot

Postet av Adam og Eva Trondheim den 12. Nov 2015

Classic, timeless knots and chignons are the perfect solution for clients looking to create a wow factor without spending hours in the salon.

Aaron Carlo of Headmasters, London, has created this simple yet elegant knot. Here is how you can recreate the look.

Step One: Blow-dry the hair smooth using a Mason Pearson brush away from the hairline keeping the brush close to the head. To keep this look on-trend create a deep middle parting to one side and spritz with hairspray for extra hold.

Step Two: Sweep the hair back into a low ponytail at the nape, leaving a section of hair free above the ear.

Step Three: Tie the hair into a knot and pin upwards around the base.

Step Four: Using L’Oréal Professionnel Mythic Oil(eller en annen olje, vi i salongen bruker Matrix og Redken sine oljer) smooth the ends and tuck into the knot.


Step Five: Loosely pin the free section from above the ear into the bun to give the knot some added interest. Apply gloss for added shine.Hair by Aaron Carlo at Headmasters, London

Make-up: Mel Kyle

Styling: Laura Hinton

Photographs: John Booth

Link. Innlegg re-postet fra http://www.hji.co.ukPåfyll med inspirasjon!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 10. Nov 2015


Dette er resten av bildene fra visningen, som vi på Adam og Eva Bakklandet var på med Frends. Mange fine stylinger og farger. Vi fikk påfyll med masse ny inspirasjon!


Har du lyst på en liten forandring, eller en kul styling før jul? Da er det lurt å bestille timen sin nå!:-) Du er velkommen innom salongen vår, ringe oss på tlf.: 73517060, eller bestille på nettbooking -her-The Sparkling Season

Postet av Adam og Eva Trondheim den 28. Okt 2015Denne helga samlet kjendisene seg i Milano på MTV EMA (european music awards) De fant fram sine fineste kjoler og strålte på den røde løperen. Her har vi plukket ut noen av våre favoritter, for å inspirere deg fram mot julebordsesongen.Våre stylister er fulle av inspirasjon, og hjelper deg med å sette sammen høytidslooken!
Kom innom oss på Adam og Eva Bakklandet, eller ring oss på tlf: 73 51 70 60 for å sette opp time :)JULEKLIPPEN!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 23. Okt 2015


Link.

Nå nærmer julen seg med stormskritt! Det er ni uker igjen til jul, og vi på Adam og Eva Bakklandet vil veldig gjerne ha tid til å fikse din jule-frisyre! Flere av våre frisører har nesten fylt opp kundelistene sine. Dermed kan det være lurt å booke din neste time allerede nå! :-) Du er velkommen innom salongen for å sette opp time eller hvis du har andre spørsmål, ringe på tlf.: 73517060, eller bestille time på nettbookingen vår her!


Inspo til julebord, eller andre festligheter man vil style håret til!
Salongen vår før jul i fjor.


Gentlemen's Corner

Postet av Adam og Eva Trondheim den 20. Okt 2015Forrige uke var vi fra Adam og Eva Bakklandet på kurs. Det var Frends som stod for kurset, men det var delt i flere deler hvor de forskjellige merkene hadde et innslag hver. En av de som var der for å vise sin kolleksjon og siste trender var American Crew.

Vi ble super inspirert, så fremover skal vi fokusere ekstra på herrene! Er du nysgjerrig på de siste trendene? Eller ønsker du en forandring? Da er du velkommen innom salongen, til timebestilling per tlf.: 73517060, eller på nettbestilling her!


Halloween

Postet av Adam og Eva Trondheim den 20. Okt 2015

Det er snart Halloween!! Har du kostyme og sminke klart?

På Adam og Eva Bakklandet skal våre juniorer Heidi og Daniel jobbe lørdag 31. oktober og hjelper gledelig til med både hår og sminken!

Vår junior Heidi er utdannet makeup artist, og har hatt opplæring i spesialeffekter ved Imageakkademiet i Oslo, og elsker å få skape karakterer og effekter.
Heidi pakker med seg det hun trenger for å kunne gi kjapp og effektfull sminke til kvelden.

Ring oss på 73 51 70 60 for å sette opp time da hverken Heidi eller Daniel er på nettbooking enda =D

Prisen for sminke og/eller håroppsett starter på 250,- og stiger etter ønsket nivå.

Vi på Adam og Eva Bakklandet ønsker både store og små en (u)hyggelig halloween.


Halloween

Postet av Adam og Eva Trondheim den 14. Okt 2015

Er dere klare for halloween 2015? Vi har samlet noen søte barn for å vise at vi i salongen også kan hjelpe til med ansiktsmaling og lett spesialmakeup.


Vi har pakkepris på hår og sminke/maling fra 600,- etter hva som er ønskelig. Tilbudet gjelder alle aldre både voksne og barn.


Har du spørsmål eller ønsker du en time? Kom innom oss i salongen på Adam og Eva Bakklandet, eller ring oss på tlf.: 73517060! :-)


Blåmandag!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 12. Okt 2015I dag hadde jeg min fantastiske venninne innom som ville prøve noe nytt- men ikke for drastisk. Jeg fikk lov å gjøre (nesten) som jeg ville med fargen så lenge hun ikke ble for mørk. Her kommer før og etter bilder :)
Lang ettervekst! Vi bleiket ned denne først :)
In process!
Ferdig klippt og farget! Blå ombre!Satte det opp, slik at undercut kom fram. Stilig effekt for å gjøre noe litt mer spennende med en klassik frisyre.
Måtte bare dele snappen jeg fikk å- Blid og fornøyd :)

-Jeanette -
Lugg inspo

Postet av Adam og Eva Trondheim den 8. Okt 2015

Vi på Adam og Eva Bakklandet elsker LUGG! Lugg i alle fasonger og farger. Tynn, tykk, rett, kort, skjev osv. Bli inspirert av bildene under du også!
Her kan du gå inn for å bli mer inspirert.

Det er fult mulig å klippe en lugg, eller friske opp luggen din uten å ta en klipp på hele håret ditt! En lugg gjør stor forskjell på frisyren, og kanskje det er nok til å føle seg ny og fresh! =) For timebestilling er du velkommen til salongen vår, ringe oss på tlf.: 73517060, eller på nettbestilling her!


- Junior Stylist Marthe Charlotte -


Vi feirer hele UKA med studentene!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 7. Okt 2015

Vi feirer hele UKA med STUDENTENE!!! =)

Fra 1. - 25. oktober 2015 er det UKA her i Trondheim. Vi på Adam og Eva Bakklandet vil gjerne feire UKA med studentene og dermed gir vi alle studenter, med studentbevis 30% avslag på all behandling hos våre Junior Stylister Heidi Kari, Daniel og Marthe Charlotte. Studentene får også 10% avslag på alle produkter fra Redken, Bamboo og Matrix.

Listene har begynt å fylle seg opp, men det er fortsatt noen muligheter. Førstemann til mølla!!=) For timebestilling ring tlf.: 73 51 70 60. For å lese mer om UKA kan du trykke HER!


Instagram-inspo

Postet av Adam og Eva Trondheim den 28. Sep 2015

Visste du at vi også er å finne på instagram? Brukernavnet vårt der er Adamogevabakklandet. På instagram finner du mange før og etter bilder i tillegg til annen hår-inspirasjon. Sjekk oss ut da vel!!:-)


Farge og klipp gjort av vår junior frisør Heidi Kari.


Farger gjort av vår Art Director Maren.


Farge og klipp gjort av vår junior frisør Marthe Charlotte.


Farge og klipp gjort av vår junior frisør Daniel.


Farge og klipp av vår Art Director Beathe.


Høstens trender med Celine Aagaard

Postet av Adam og Eva Trondheim den 25. Sep 2015Fantastiske Celine Aagaard kom rett fra New York Fashion Week og ga oss tips om høstens store trender. Våre frisører Maren og Marthe Charlotte var på plass! Det var Lindex Munkegata i Trondheim som stod for kvelden VIP- kveld - The Autumn Hitlist.Nøkkelplagg for høsten:

Bukser med sleng.Poncho.Army.

Lange kåper. Ullkåper.Høye støvletter.

Genserkjole.

Blonder.

Hvis du vil besøke bloggen til Celine for mer inspirasjon kan du se på den her! Alle bildene til inspirasjon er henter her. Vi takker Lindex og Celine Aagaard for en super inspirerende kveld!:-)


CHI Transformation system

Postet av Adam og Eva Trondheim den 19. Sep 2015

Denne uken har Daniel og Jeanette fra Adam og Eva Bakklandet vært på kurs sammen med noen ansatte på Verftet. De fikk innføring i hvordan CHI transformation system fungerer.CHI transformation er et permanent rettesystem som åpner og fjerner struktur i håret og låser det fast i en ny struktur. Dermed er det mulig å gå fra et krøllete, og uregjerlig til et glatt og glansfullt hår!

Er du nysgjerrig på å få vite mer om CHI transformation system, så er du hjertelig velkommen innom salongen på Bakklandet, eller ringe oss på tlf.: 73 51 70 60.

Dette bilde er lånt fra CHI, for å vise dere en før og etter behandling. Flere bilder av våre modeller vil komme senere. Du kan også få se en kort film av hvordan man gjør behandlingen på denne linken.


Staff training med Eirik Thorsen

Postet av Adam og Eva Trondheim den 16. Sep 2015

Det er et par uker siden vi hadde denne staff trainingen med Eirik Thorsen, og nå kommer endelig bildene! Det var en dag vi hadde på Verftet sammen med våre kollegaer der. Eirik stod for en utrolig lærerik og inspirerende dag! Vi fikk terpet på alt fra føn- og krøll teknikker til klipp og styling.Tusen takk til Eirik, og alle som var med for en super dag! :-)


Brunettes

Postet av Adam og Eva Trondheim den 10. Sep 2015

Sommeren er over, og vinteren nærmer seg, så nå er det mange som velger å tone ned hårfargen sin, eller blir brunette. Det er utrolig mange forskjellige måter man kan farge håret sitt mørkere på, uten å få én tone på hele håret.

Ombre er en fargeteknikk som har vært inn veldig lenge. Det er fortsatt ikke ute av mote, men det er gått mer over til myke overganger og solkysset tupper, som man gjerne kaller sombre eller balayage.

Link.

Ønsker du en forandring er du velkommen til å komme innom oss på Adam og Eva Bakklandet, eller ringe oss på tlf.: 73 51 70 60.


Salongen vår på Bakklandet

Postet av Adam og Eva Trondheim den 2. Sep 2015Hos oss på Adam og Eva Bakklandet får du servert noe godt å drikke, mens du får nyte en herlig behandlig i stolen. Bakklandet er nok den koseligste delen av Trondheim! Det er noe spesielt ved å se på alle menneskene som går forbi, eller koser seg på en av kafeene som ligger utenfor. Gamle Bybro er også blitt stengt for kjøretøy, og det er derfor veldig lite biltrafikk.Vår junior frisør Daniel har sydd fine trekk til putene våre i ''ventekroken''På sommeren pynter vi peisen vår med lys og blomster, og på vinteren har vi fyr i den.

Daniel har også sydd trekk til ventestolene våre! Herfra har man en god utsikt til gamle Bybro :-)Hvis du har noen spørsmål eller ønsker deg en time hos oss, så er du hjertelig velkommen innom salongen, eller til å ringe tlf.: 73 51 70 60. - Junior frisør Marthe Charlotte -


SØKER HÅRMODELLER TIL WORKSHOP!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 28. Aug 2015

TiRSDAG 1. september kommer Eirik Thorsen til Trondheim for å ha workshop med oss frisørene på Adam og Eva Bakklandet og Verftet.

Workshopen skal være på Adam og Eva Verftet fra klokken 12 - 16. Vi trenger modeller som er villig til å klippe skulderlangt til kort hår. Du må være åpen for en forandring! Gjelder kvinner og menn! Kontakt oss på Facebookmelding(Adam og Eva Bakklandet) eller ring oss på tlf.: 73517060.Eirik Thorsen er en utrolig dyktig frisør som eier og driver Adam og Eva Grensen. Han holder kurs for frisører over hele landet, jobber freelance, og er kreativ leder for Adam og Eva. I tillegg er Eirik representert av Norges ledende stylingbyrå, Pudder Agency, og arbeider fast med oppdrag for magasiner, reklamekampanjer og artister. Han er en av de hovedansvarlig for hårstyling under Oslo Fashion Week.


Diverse oppdrag Eirik har gjort. Vi gleder oss masse til å få en lærerik dag! :-)


Hvorfor OLAPLEX?

Postet av Adam og Eva Trondheim den 28. Aug 2015

Olaplex er en revolusjon innen hår pleie som har tatt frisører og kunder med storm den siste tiden.

Vet du hva Olaplex egentlig er?
Olaplex er en enkelt aktiv ingrediens oppfunnet av Dr. Erik Pressly og Dr. Craig Hawker.
Den er fri for silikon, sulfater, phtalater, DEA, aldehyler og er ALDRI testet på dyr.

Når du behandler håret ditt kjemisk, brytes bindingene som holder håret sammen, og gir spenst og glans. Olaplex har aktive ingredienser som gjenoppbygger bindingene i håret ditt mens du behandler det.

Olaplex kan brukes alene som en kur i salongen, eller den kan blandes i farge eller blekebehandling.

Dette gjør at håret ditt blir sunnere, mykere, blankere og lettere å håndtere (enn om du ikke bruker olaplex).

Dette betyr at man kan gå lysere, og fargen blir finere, renere og holder bedre.


Det er en lang liste med kjendiser som er brukere av denne revolusjonerende ingrediensen.


Khloe Kardashian
Kim KardashianGweneth Paltrow
Charlize TheronKate UptonBildene er hentet fra Google.
Vi har vært inne på instagrammen til kjendis frisør Tracey Cunningham som fikser de ovenfor på håret.
Gå inn på #OLAPLEX for flere utrolige før og etter bilder!!!


I vår salong får du en behandling med Olaplex fra 300,- (farge/blekebehandling kommer i tillegg.)

Ring oss eller kom innom salongen for å sette opp time : 73 51 70 60


Festivalmote

Postet av Adam og Eva Trondheim den 24. Aug 2015
Da var Pstereo festivalen over for denne gang, etter 2 dager med fantastisk musikk, festivalmote og god stemning. Her har vi samlet sammen litt bilder av årets trender. i år var det mye blomster, fletter, store bølger/krøller og spreke farger

vi på bakklandet gleder oss allerede til neste år.


Pstereo hår

Postet av Adam og Eva Trondheim den 20. Aug 2015

I helgen er endelig Pstereofestivalen her i Trondheim. :-) I den anledningen har vi fikset noen frisyrer for å inspirere dere som skal på festivalen!
MYJOUELS er en hit å pynte seg med på festival :-)


BLAX hårstikker sliter ikke på håret, og de sitter utrolig godt!
METAL FIX 08 er en glittergelé fra Redken.

Skal du på Pstereo? Vi ønsker alle en flott festivalhelg!! :-)

Trenger du hjelp med stylingen din? Da er du velkommen til å komme innom oss på Adam og Eva Bakklandet, eller ring oss på tlf.: 73517060! - Junior - Marthe Charlotte


Gratis styling på Bakklandsdagene

Postet av Adam og Eva Trondheim den 18. Aug 2015

I helgen var det Bakklandsdagene her i Trondheim, og vi på Adam og Eva Bakklandet stilte derfor opp, med gratis styling ute på fortauet. Vi var kjempeheldig med været, og det kom veldig mange mennesker! :-)

Det ble ganske hektisk, og derfor fikk vi dessverre ikke tatt så mange bilder, men noen ble det! Så de får dere se her:


Vi koste oss kjempe masse. Det er ikke hver dag man får stå ute å jobbe i et så fint vær! :-) Ønsker du en enkel styling før du skal på noen festligheter, eller fikse håret ditt? Da er du velkommen til oss på Adam og Eva Bakklandet! Du kan ringe oss på tlf.: 73517060 eller nettbooking her.
- Junior 3 - Marthe Charlotte.


Bakklandsdagene 14-16 August.

Postet av Adam og Eva Trondheim den 14. Aug 2015
På lørdag flytter vi salongen ut på fortauet og tilbyr gratis styling.

Vi holder på fra 10:00 til 15:00.

Førstemann til mølla.

Vi kjører også en liten kampanje på hårspray!!

Liten 40,-

Stor 120,-


Håper å se deg på lørdag! AdamogEvaBakklandet


Bakklandsdagene 14-16 August.

Postet av Adam og Eva Trondheim den 13. Aug 2015

På lørdag flytter vi salongen ut på fortauet og tilbyr gratis styling.

Vi holder på fra 10:00 til 15:00.

Førstemann til mølla.

Vi kjører også en liten kampanje på hårspray!!

Liten 40,-

Stor 120,-


Håper å se deg på lørdag! AdamogEvaBakklandet


Going bald gracefully

Postet av Adam og Eva Trondheim den 23. Jul 2015

Flere gutter sitter med frykt for å bli skallet. Enten om det er tynnere på krona eller om det er hår linjen i fronten som trekker seg sakte men sikkert bakover.

Å bruke masse tid og penger på ulike produkter som skal fremme hårvekst og stoppe håravfall er ikke for alle. Ofte så er det best å tilpasse frisyren.

Men det er litt greit å få litt inspirasjon og hjelp på hva man IKKE skal gjøre og hva som faktisk blir fint.

Her er noe som aldri må gjøres:
Sette resterende hår i en helstehale...... NÆI!! Combover.... NÆI!!!!
to stiler ingen kler uansett!!

Men til det som fungerer:

Glattbarbert:Ikke mer mas. Perfekt for de med store skallede områder på hodet. Du sliper noen gang å tenke på å måtte style håret ditt. Du viser til hele verden at du fult har akseptert ditt hår tap. Skap din egen signaturstil, man glemmer sjeldent en mann med glatt barbert hode.


Maskinklipp:
Enten om man investerer i en maskin selv eller tar klippen til frisør, så tar det utrolig kort tid! Her er det heller ikke noe styling som trengs. Maskinklipp stilen er ren og enkel, perfekt om du synes at glattbarbert ikke er helt din ting. Damene elsker den rene stilen og er perfekt om det er speeielt på krona eller vikene som blir tynnere.


Kort cæsar klipp:Fortsatt ganske kort, men her klippes luggen ganske horisontalt, og styles fremover. Pent om man vikene trekker seg litt unna, eller når det generelt tynnes ut over hele toppen.


Lagvis klipp:Beholde litt lagvise lengder oppe på toppen. At klippen er litt mer rufsete og har lag gjør den lettere å style, og man kan style til volum. Her kommer mer styling produkter inn i bildet. Perfekt sammens med produkter som øker volum på håret, og bygger slik at det ser fyldigere ut. men pass på at ikke hårene på toppen blir mye lysere enn på siden!! Da kan man få farget håret for at håret skal se tykkere ut.


The Roger Sterling:Viker med stil. Mad men inspirert stil. Klassisk, og rent. Perfekt for viker som begynner å trekke seg tilbake men fortsatt en del hår på toppen. Bare pass på at ikke toppen blir altfor lang slik at den kammes over håret på siden, men langt nok til at det vil ligge.


Ansikts hår:


kort skjegg, langt skjegg, tre dagers skjegg, hel skjegg, bart osv... Her er mulighetene mange. Velg etter hvordan ditt eget skjegg vokser, og hvor fyldig det er.
Et skjegg som er velstelt ser bra ut på alle, så lenge det er stelt til å passe ditt ansikt! Spør din frisør om hvordan du best kan stelle og forme ditt ansikts hår.Det er lov å prøve seg litt frem til hva man trives med og selv klarer å vedlikeholde hjemme selv.

En man kan kle flere stiler.

Avslutter med et litt mer farerikt inspirasjons bilde =) Ha en videre flott dag!Dette innlegget er inspirert av
The art of manliness.

Her er deres hjemmeside.
Den er utrolig mandig og informativ.


Junior Heidi Kari, AdamogEvaBakklandet


Oppsett SOS!!!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 22. Jul 2015Bildet er hentet fra Pinterest.

Føler du at du ikke klarer å gjøre noe med håret ditt? blir det kjapt den samme hestehalen eller klumpen å toppen?

Det finnes så utrolig mange kanaler på youtube og andre nettsider som har super fine videoer som viser alt fra helt enkle til litt mer kompliserte oppsett.

Her er noen eksempler:
Cute Girsl Hairstyles er har en egen kanal på youtube, og en hjemmeside. Siden er ganske oversiktlig og oppdateres regelmessig og kommer med nye twister på "gamle" flette.

Hjemmesiden deres

Fransk flette med farger:


Flette oppsett:


Selv er jeg mye inne på denne side og henter inspirasjon om masse tips!

Youtube kanalen MakeupWearables:

youtube kanal

Vi liker når det er god kvalitet på videoene og det er lett å se hva de gjør og hvordan de gjør det.
Vi i salongen elsker å få gjøre kjappe og enkle oppsett på våre kunder etter en behandling.
kom gjerne innom og du ønsker hjelp eller tips til ditt hår.


For bestilling av time på nett HER!
Eller ring oss på 73 51 70 60
Følg oss på vår Facebookside og Instagram konto.


Heidi Kari.Informasjon om nivå/pris i Adam og Eva

Postet av Adam og Eva Trondheim den 2. Jul 2015Bilde fra kencosupply.com

Vi i Adam og Eva har forskjellige nivåer på frisørene våre og priser. Dette er etter hvor lenge hver og en har jobbet i faget og om vedkommende har bestått ulike oppgaver som vi har i opplæringssystemet vårt- moduler.

For at du skal kunne velge frisør etter ditt behov- kommer en liten oversikt her over hva de ulike nivåene vil si og hvilke priser vi har :)

Dette er de nivåene vi på Bakklandet har tilgjengelig pr i dag:

Art Director:

Har god kundekrets og høy fagkompetanse- når man skal opp til nivå art director vurderes dette av salongens faglig leder og avdelingsleder.

klipp 870Lærlinger/junior 1,2 og 3

Adam og Eva gruppen sine lærlinger går gjennom et kvalitetsikringsprogram under læretiden. Dette består av en internopplæring som er delt i tre nivåer, og skal gjøre våre lærlinger trygge og dyktige i faget.

Junior 3:

er i siste fase av internopplæringen. Lærlingen har nå god erfaring på kundebehandling, men oppfølging er fortsatt viktig.

klipp: 620

Junior 2:

er i andre fase av internopplæringen. Lærlingen har noe bredere erfaring på kundebehandling. Oppfølging og kvalitetssikring er fortsatt viktig under behandlingen.

klipp: 495


For å bestille time hos Art. director eller junior 3 kan du bestille via app, nettbooking eller ved å ringe salongen på 73517260- Vil du til junior må du ringe .


Velkommen skal du være :)


Bride to be!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 2. Jun 2015

Sommeren er kommet, ifølge kalenderen isåfall. Og da er brudesesongen også igang. Her er en av
våre vakre bruder som var hos oss i Mai.
Oppsettet er gjort av vår Art Director Jeanette, som du kan bestille time hos HER

Internvisning Adam og Eva Trondheim :)

Postet av Adam og Eva Trondheim den 2. Jun 2015

Nå har alle vi lærlingene på Adam og Eva Bakklandet og Verftet blitt ferdige med modulene, så forrige helg arrangerte vi internvisningen vår med tema sommer. Her får du noen bilder :)

Her er modellene til Daniel
Her er modellene til Heidi

Gi Bort Dag

Postet av Adam og Eva Trondheim den 27. Apr 2015

Vi på Adam og Eva Bakklandet har tidligere vært med på Gi Bort Dagen her i Trondheim, så da det var en ny runde så var det ikke vanskelig å si ja. Det er en utrolig givende dag, og damene som kom for å få ordnet seg er livsglade og inspirerende.
Dagen er et samarbeid mellom Adam og Eva Bakklandet, Kalas og Canasta og Vardesenteret.

Det ble servert deres berømte ostetallerken som virkelig satte prikken over i'en.

Damene fikk både klipp, farge, farging og forming av bryn og sminke =)


Her får dere selv se resultatet av dagen. Flottere damer skal dere lete lenge etter.Vi takker alle som var med og gjorde denne dagen spesiell. Ekstra takk til damene!


COSMOBEAUTY

Postet av Adam og Eva Trondheim den 17. Apr 2015

Vår flinke Junior Heidi Kari har fått den store ære av å få jobbe med Cosmobeauty.

Hun vil ved siden av å være i salongen ha noen turer i andre salonger i Trønderlag for å gi andre frisører opplæring på cosmobeauty, og å være makeupartisten som legger fram sminke på Ladysnight.

Hun har allerede vært på noen oppdrag for sminkemerket, og så langt er det som en drøm.

Ikke noe problem med å jobbe for et så fantastisk bra merke som stort sett selger seg selv.

På Adam og Eva Bakklandet er vi fult utstyrt med hele sortimentet.
Både Heidi og de andre frisørene i salongen legger mer enn gjerne på litt eller full sminke for de som ønsker å teste ut.
For timebestilling ring oss på 73 51 70 60 eller gå inn på vår nettbestilling.


Sjekk ut bloggen til cosmobeauty HER om du ønsker å se litt mer på hva Cosmobeauty jobber med.


Leila Hafzi Brude show, Trondheim

Postet av Adam og Eva Trondheim den 26. Mar 2015

Her kommer noen bilder fra brudevisningen Leila Hafzi hadde i trondheim i helgen. Adam og eva Bakklandet & verftet stod for hår og sminke, med sminkeassistanse fra styling linja på fotofagskolen


Bryllupsplaner?

Postet av Adam og Eva Trondheim den 12. Mar 2015

Skal du gifte deg? Da ville jeg satt av lørdag 21. Mars til å komme på dette eventet!

Leila Hafzi skal ha brudevisning 21. Mars på Frimurerlosjen! Dette vil være en separat visning med bare Leila`s kjoler!
Photo: Erik Almas
Model: Helene Hammer
Hair and makeup: Tomas Erdis


Sjekk ut hvem Leila Hafzi er og de lekre kjolene hennes her!

Vil du komme å se på? trykk på invitasjon under:

>>>>INVITASJON <<<<

Vi på Adam og Eva Bakklandet og Verftet skal ordne hår og make-up til visningen. Kom å bli inspirert, og hvem vet- kanskje finner du drømmekjolen din? :)Matrix STYLE LINK

Postet av Adam og Eva Trondheim den 12. Mar 2015

Vi har fått inn Matrix sin nye styling serie STYLE LINK i salongen.

Style link Prep: Skap det perfekte grunnlaget for en styling!
Style link Play: Skap teksturer og transformer i frisyren din!

Style Link Perfect: Låser og forsterke frisyren din!


Style Link Booster: Tilsette ekstra boost til stylingen!

Shoot på Fotofagskolen

Postet av Adam og Eva Trondheim den 6. Mar 2015

Her er resultatet fra kurset våre Fantastiske junior stylister Heidi og Daniel holdt på fotofagskolen. For backstagebilder klikk her

Hår: Daniel Steien

Hår: Heidi Kari Holten

Fra Kort til langt med Great Lengths

Postet av Adam og Eva Trondheim den 6. Mar 2015

For å bestille time på Adam og Eva Bakklandet, Kom innom, Eller ring oss på 73 51 70 60

Kurs & Shoot på fotofagskolen

Postet av Adam og Eva Trondheim den 3. Mar 2015

I dag har vi hatt oppsett kurs med styling klassen på fotofagskolen, og hær kommer noen backstagebilder. Vi avsluttet dagen med å gjøre ett oppsett hver som vi hadde shoot av.

Bildene fra shooten kommer etterhvert
Foto: Heidi Kari Holten


Ladys night med COSMOBEAUTY

Postet av Adam og Eva Trondheim den 19. Feb 2015

Vi på Bakklandet arrangerte en ladys night med cosmobeauty.

Vi inviterte noen heldige gjester til å komme for å høre og se på hva Makeup artist ved Adam og Eva akademiet Steven hadde å fortelle om vårt nye sminkemerke i salongen Cosmobeauty.

Vi fikk lære mye om sminke, hvordan dette merket er bygd opp og deres verdier.COSMOBEAUTY Mineral Makeup

Vi har designet vår helt unike mineral makeup!

COSMOBEAUTY Mineral Makeup er utviklet i samarbeid med norske leger og makeup artister. Produktene inneholder kun naturlige tilsetningsstoffer og det er 100 prosent rent. Sink er med på å berolige huden og Mika – knust kråkesølv- sørger for å gi makeupen en lysreflekterende effekt.

COSMOBEAUTY mineral make-up skiller seg klart ut fra andre mineral makeup serier. De unike mineralene gjør at makeupen sitter utrolig godt samtidig som huden pleies. Ved bruk av mindre partikler som er knust 3 ganger mer i prosessen etterlates huden glatt og legger seg ikke i fine linjer. Derfor kan den brukes av alle aldersgrupper. Øyenskyggene kan blandes med vann for klarere farge eller brukes som eyeliner. Alle farger er av siste trend.

Produktene inneholder ingen kjemikalier, alkohol og de er heller ikke testet på dyr.

Serien består av; maskara, eyelinere, liplinere, foundation, rouge, øyenskygge, solpudder, gloss og ulike børster.

Alle produkter har solfaktor 15-20

“Det har vært viktig å finne de alle beste produsentene. Makeupen produseres derfor hos ulike leverandører i Tyskland, Asia, USA og Italia. Nå er serien endelig komplett. Produkene er fantastiske og må prøves” (Marita Niske)
Maten kom fra Kalas og canasta på Bakklandet.
Både så og smakte utrolig lekkert.

COSMOBEAUTY!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 16. Feb 2015

Vi har fått inn et nytt make up- merke: Cosmobeauty!

(bilde fra cosmobeauty.no)

Dette er en mineral makeup som er utviklet i samarbeid med norske leger og makeup artister.

Produktene inneholder kun naturlige tilsetningsstoffer- feks. sink som er med på å berolige huden, og Mika- knust kråkesølv som gir en lysreflekterende effekt slik at huden gløder! Et annet pluss er at huden pleies mens du bruker den og den egner seg også godt til sensitiv og uren hud.

En annen viktig faktor å få med er at produktene ikke er testet på dyr!


Dette sier Vogue om Cosmobeauty:


(kilde: Cosmobeauty.no)

For deg som vil lese mere om Cosmobeauty anbefaler vi deg å gå inn Her. Ønsker du å prøve ut merket å få hjelp til å finne farger som passer til deg? kom innom oss på Bakklandet så hjelper vi deg med det meste :) Velkommen skal du være!
Vil du være en del av vårt team?

Postet av Adam og Eva Trondheim den 13. Feb 2015

Frisør med svennebrev?

Lyst på forandring i 2015?

Herlig gjeng på Adam og Eva Bakklandet ønsker ny kollega og tar deg hjertelig imot om du vil være en del av vårt team.

Vi byr på takknemmelige kunder, inspirerende kolleger og byens koseligste salong! -på hjørnet-midt på Bakklandet!

Nysgjerrig?Vi tar gjerne en uforpliktende prat. Send en Mail til Maren.sandfaerhus@adamogeva.no eller Beathe.kroppan@adamogeva.no eller ring 458 05 550
NYHET: Matrix Biolage Repair inside

Postet av Adam og Eva Trondheim den 4. Feb 2015

Matrix har kommet med en ny shampo, balsam, leavin og kur i serien biolage advanced, Repairinside.

Vi har nå tre ulike serier med tre ulike egenskaper. Spør oss i salongen om hvilken som passer til ditt hår!FIBERSTRONG:


- Forsterker svake skjellag
- Egnet for de som hyppig bruker varmeverktøy og børster.
- Kan få opptil 12X sterkere hår etter ett bruk.


KERATINDOSE:

- Gjenoppretter fuktighetsbalansen i korteks.
- Egnet for kjemisk behandlet hår som mangler protein.
- Kan gjøre håret opptil 90% mer balsamert.


REPAIRINSIDE:

- Rekonstrukerer fra innsiden.
- Egnet for de med gjentatte kjemiske behandlinger.
- Kan bygge opp håret opptil 75% etter ett bruk.De ulike lagene i et hårstrå:


Vi har konsentrerte kurer i salongen som vi gi håret ditt en kick start på behandlingen med disse produktene.

For å bestille time på Trondheims triveligste salong på Bakklandet, gå inn på vår nettbestilling HER!
Eller ring oss på 73 51 70 60NYHET: Redken Cerafill, thinnig hair solutions

Postet av Adam og Eva Trondheim den 15. Jan 2015

Vi har nå fått inn Redken sin nye serie i salongen.


Den kommer i to varianter

Cerafill Defy: Fortykkende på normalt til tynt hår


Defy er forebyggende. Start å bruk denne om du kjenner at håret er blitt tynnere og du ser at du mister mere hår en hva du normalt er vant til. Men håravfallet kan skjules med styling.Cerafill Retalite


Når håravfall ikke lenger kan skjules med styling og hårlinje og hodebunn er synlig.

For mer info på hva som er årsaken til hår tap og hvordan disse produktene fungerer ta en tur innom salongen vår eller gå inn på Redken sin hjemmeside HER!


VERFTET: -15% på alle fargerike farger i hele januar-februar!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 9. Jan 2015

FARG DEG I VINTERENS KULESTE FARGER!

Vi kjører på med en real fargefest på Verftet i Trondheim i hele januar og februar! Vi gir alle som vil farge håret i en knæsj farge 15% avslag på fargebehandlingen! Sjekk bildene under for noen idèer :-)Found on velvetunicorns.tumblr.comFound on etsy.comFound on mcqueengirl.tumblr.com

Found on beautifulredhead.tumblr.com

Found on haircolorsideas.com

Found on colorfulhai-r.tumblr.com

Found on m.hairstyle-blog.com

Found on blog.nastygal.com

Found on rocketmagazine.net

Found on herinterest.com

Found on hotlipssss.blogspot.com

Found on coutequecoute.blogspot.com.br

Found on for-redheads.tumblr.com

Found on zenibyfajnie.deviantart.com

KOM INNOM OSS ELLER RING FOR KONSULTASJON! VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG!

Hilsen gjengen på Verftet: Amin, Kristine, Ingrid, Mari Emilie og Kristin.
Ring 73517080 eller bestill online her.

MATRIX COLOR GRAPHICS <3 WE LOVE EM! VI HAR DISSE OG MANGE ANDRE KULE FARGER PÅ LAGER. FÅ VINTERENS KULESTE FARGER DU OGSÅ! <3
Amin Cadie Photoshoot Preview

Postet av Adam og Eva Trondheim den 8. Jan 2015

"Iced Mocha" (Technical: Natural Highlighting)

Postet av AMIN CADIE den 22. Des 2014

This is a preview of a recent photoshoot I did to demonstrate natural highlights using only high-lift colours which have a very balanced even tone. I avoid bleaching Scandinavian hair. The tones used consisted of Ash/Violet and Mocha tones to create a sharp contrast. Also, applying the foils using the same sectioning for the cut (Diagonal forward 45 degree placement) creates a dynamic effect. - Amin Cadie (Adam&Eva Verftet) Klikk her å bestill time hos Amin


Klikk her å bestill time hos Amin


Gratis produkter og behandlinger i adventsgave fra Verftet!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 7. Jan 2015

Vi har gjennom adventstiden hatt en julekalender gående på vår facebookside, og nå er alle vinnerene hos oss på Verftet i Trondheim trukket! Kalenderen vår har bestått av en blanding av eksklusive behandlinger som make-up session hos vår dyktige make-up artist, og produkter av høyeste kvalitet levert av Matrix og Redken :-)De heldige er:

Luke 1. Mette Holten
Luke 2. Inger Kregnes
Luke 3. Sølvi Svendby Skjærstad
Luke 4. Marit Regnbuebarn
Luke 5. Lisa Marie Pedersen
Luke 6. Renate Skogtrø Eggan

Luke 8. Henrik Fjørtoft
Luke 9. Elizabeth Lyngstad
Luke 10. Ingvild Dybfest
Luke 11. Marita R. Karlsen
Luke 12. Mona Larsen
Luke 13. Marta Tomac

Luke 15. Lisbeth Malmedal Botnan
Luke 16. Siv Sandø
Luke 17. Lise Eriksen
Luke 18. Helene Trææg
Luke 19. Rita Moen
Luke 20. Gunvor Nygård

Luke 22. Åse Fredriksen
Luke 23. Kristin Mortensen
Luke 24. Eira Næsje

Allerede har noen av premiene blitt hentet, og her er Helene strålende fornøyd med sin adventsgave fra Adam og Eva Verftet - en knallbra tørrshampoo fra Matrix!

Bli inspirert av farger!

Postet av Adam og Eva Trondheim den 7. Jan 2015
Fikk en kunde inn her om dagen som ville ha en knall rød farge på håret, og er det noe jeg elsker så er det farger som får deg til å se to ganger. Det var en artig prosess. Fargen ble kjempe intens og knall tøff!

Color graphics lacquer farge ble brukt:Vi har alle fargene sett på bildet ovenfor. Så om DU ønsker en fresh ny farge, står vi klare til å hjelpe deg. Her på Verftet!

Bestill time på nett her!

Eller ring: 73 51 70 80


Mari Emilie Holen/Verftet


Powered by: Bloc